Acasă World Cuvintele lui Tesla care ne dau de gandit! „Dintr-o masa in flacari...

Cuvintele lui Tesla care ne dau de gandit! „Dintr-o masa in flacari ne-am nascut, si intr-o masa inghetata o sa ne transformam!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu totii am auzit de previziunile lui Nostradamus, dar putini stiu ca Tesla a vazut cu claritate stiintifica si a contribuit la crearea viitorul nostru. Viziunile sale arunca lumina peste multe din actualele noastre probleme.

“Potrivit unui teorii care a fost acceptata, fiecare atom se diferentiaza printr-o miscare de rotatie continua de eter, intocmai ca un vartej intr-un lac linistit. Eterul, atunci cand este pus in miscare, devine materie. O data ce miscarea se opreste, eterul revine la starea sa normala. Apare astfel extraordinara posibilitate ca omul sa poata sa faca materia sa apara si sa dispara, cu conditia sa aiba instrumentele potrivite pentru a initia si a opri aceste vartejuri de eter.

La comanda sa, aproape fara nici un efort, vechile lumi vor disparea si altele noi vor inflori. Omul ar putea modifica marimea planetei, controla anotimpurile, modifica distanta fata de Soare, sau calauzi eterna sa calatorie pe orice drum din Univers. Ar putea provoca ciocniri de planete pentru a produce sori si stele, caldura si lumina sa. Ar putea crea viata in toate formele sale infinite. A realiza prin propria vointa nasterea si moartea materiei, ar fi cea mai mare reusita a omului, transformandu-l in stapanul creatiei fizice, implinindu-si astfel destinul sau”.

“Daca reusim sa eliberam energia din atomi sau sa descoperim o sursa de energie ieftina si inepuizabila, disponibila in orice zona de pe glob, aceasta realizare, in loc sa fie o binecuvantare, poate aduce dezastrul omenirii, determinand disensiuni si anarhie, cea ce va duce in final la mult uratul regim al fortei. Cel mai mare bine vine din dezvoltarea tehnica care duce la unificare si armonie, iar transmiterea wireless se inscrie in aceasta linie.

Prin intermediul acestui sistem, vocea umana va putea fi reprodusa oriunde, iar fabricile vor furniza energie de la mare departare de hidrocentrale; masinile aeriene vor fi propulsate in jurul Pamantului fara oprire, iar energia Soarelui va fi controlata pentru a crea lacuri si rauri pentru a fertiliza marile deserturi”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos