Ioan Suditu, un roman muncitor in Marea Britanie, a fost omorat dintr-un motiv halucinant.

Massimo Fishti, in varsta de 35 de ani, a plecat impreuna cu doi prieteni in noaptea de 25 aprilie din apartamentul din Londra pe care il impartea cu Ioan Suditu si cu inca un barbat. Cand s-a intors, colegii sai de apartament erau in mijlocul unei partide de sah. Fishti, iritat de faptul ca un cersetor ii ceruse bani inainte de a se intoarce acasa si probabil in stare de ebrietate, a luat un cutit de bucatarie si a parasit din nou locuinta.

Conform Politiei Metropolitane, Fishti s-a intors dupa doar cateve momente, nervos, si a intrerupt partida celor doi, aruncandu-le tabla de sah din fata. Reactia agresiva a iscat o incaierare intre el si Suditu, in cadrul caruia Fishti a apucat un cutit de bucatarie si l-a injunghiat pe barbat in inima, dupa care, realizand ce a facut, a fugit de la locul faptei. Politia, alertata de partenerul de sah al romanului, l-a gasit pe Suditu inconstient, iar medicii au ajuns prea tarziu pentru a-l salva.

Ioan Suditu avea 40 de ani la momentul tragediei, si era tata a doi copii, in varsta de 12, respectiv 4 ani. El se stabilise in Italia impreuna cu familia, insa a plecat sa munceasca in Marea Britanie. Sotia sa, Iuliana Suditu, a oferit Politiei Metropolitane o declaratie legata de moartea sotului, scrie regatulunit.

Sotul meu era stalpul familiei. El a plecat in Anglia pentru o slujba platita decent, si economisea bani pentru a putea sa ne mutam impreuna acolo in iulie 2015. Fetita mea de patru ani inca ma intreaba: „Cand se intoarce tati acasa? Cand ne mai suna ca sa vorbesc cu el?” Ce ar trebui sa-i raspund?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.