Acasă Stirile zilei Cutremurator! Sotia presedintelui Zelenski a publicat fotografii ale copiilor ucisi in Ucraina:...

Cutremurator! Sotia presedintelui Zelenski a publicat fotografii ale copiilor ucisi in Ucraina: „Aratati-le femeilor din Rusia, sa vada ce fac fiii lor!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Olena, a publicat fotografiile unor copii uciși în Ucraina de militarii ruși și a cerut presei din întreaga lume să „spună adevărul teribil”, că trupele lui Putin ucid copii „conștient și cinic”, scrie Libertatea.

Mesajul Olenei

„Sofia, 6 ani. Ea, fratele ei de un an și jumătate a cărui mamă, bunică și bunic au fost împușcați în mașina lor. Familia încercase să părăsească locul lui Nowa Kachowka și a ajuns să fie ofensivă de trupele rusești.
Copiii noștri. Alisa din orașul ucrainean Ochtyrka. Nu a îmbătrânit mai mult de 8 ani. Ea a murit în timpul împușcăturilor împreună cu bunicul ei, care încerca să o protejeze cu propriul corp.
Polina din Kiev. A murit împreună cu părinții și fratele ei în timpul unui schimb de focuri pe străzile capitalei. Sora ei este în stare critică.
Arsenij 14 ani. Despicatorul unei arme l-a lovit pe băiat în cap. Paramedicii nu au putut ajunge la el din cauza împușcăturilor și a sângerării lui Arsenij. Mătușa sa a fost ucisă, iar părinții abia au supraviețuit incendiului, încercând să recupereze corpul copilului lor.
Rănit grav de rachetă. Kirill, în vârstă de 18 luni, din Mariupol, era încă internat de părinții săi într-un incendiu de glonț. Dar doctorii
Trebuie să raportez asta. Cel puțin 38 de copii au fost deja uciși în Ucraina. Și acest număr ar putea continua să crească chiar acum datorită incendiului orașelor pașnice! Când oamenii din Rusia spun că nu sunt în război cu populația civilă, arătați-le aceste poze! Acestea sunt fețele copiilor care nu cresc niciodată.
Câți copii trebuie să mai moară pentru ca trupele rusești să nu mai tragă și coridoarele umanitare să fie de acord? Cât sânge mai trebuie vărsat și mulți oameni trebuie să moară de foame pentru ca trupele rusești să nu mai distrugă vehicule pașnice și să îndeplinească misiuni umanitare?
Un astfel de coridor este necesar în prezent în cele mai intense orașe din Ucraina. Sute de copii pot muri acolo în subsoluri fără mâncare sau îngrijire medicală. Nu mai am contact cu ei de o săptămână. Ocupanții împușcă familii întregi și voluntari în timp ce încearcă să plece sau să ajungă în oraș.
Chem toate mass-media onestă din lume! Raportați aceste fapte teribile: invadatorii ruși ucid copii. Și o fac intenționat, trag în victimele lor și nu permit ajutor umanitar.
Arată asta și mamelor rusoaice. Ar trebui să știe ce fac fiii lor în Ucraina. Arată aceste fotografii cu rusoaice. Sunt soții, frații, conaționalii, care ucid copii și poate chiar au ai lor! Cine este de acord în tăcere cu această crimă este personal responsabil pentru moartea fiecărui copil ucrainean.
Statele NATO! În sfârșit am închis spațiul aerian pentru avioanele rusești! Salvați-ne copiii, ca mâine să nu moară ai voștri!”