Ceremonia de oficiere a casatoriei civile dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu a durat aproximativ zece minute, cununia civila avand loc la Primaria Sectorului 2, la eveniment asistand in jur de 30 de persoane. Vezi aici GALERIA FOTO!

La eveniment au asistat membrii familiilor mirilor si prieteni ai acestora.

Elena Basescu era imbracata cu o rochie roz fane, iar Bogdan Ionescu purta un costum gri inchis. Ea avea un mic buchet din flori rosii, iar el avea o floare rosie in buzunarul de la piept al sacoului.

La iesirea din sediul Primariei nu a fost cadrul specific nuntilor in Romania: nu a fost nici tunelul de flori, nici fotografie pe treptele primariei, nici muzica sau urari.

Mirii si presedintele au evitat sa dea declaratii. In schimb, fratele sefului statului, Mircea Basescu, si sotia acestuia au stat de vorba cu ziaristii. Ei au relatat ca a fost o ceremonie simpla, care a durat foarte putin. Au refuzat insa sa dezvaluie ce cadouri au primit mirii. In schimb, matusa Elenei Basescu a spus ca se vede ca ceremonia a fost simpla si dupa cum s-a imbracat ea: „Nu vedeti, e ceva simplu. Asa, mai ca o baba”.

Casatoria religioasa va fi oficiata sambata dupa-amiaza, la biserica Sf.Spiridon din Capitala, iar petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, unde sunt asteptati aproximativ 600 de invitati.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.