Sufletele pierdute sunt oameni cu spiritul in deriva. Idiferent de motiv, acestea au blocat indrumarea intuitiva venita din sinele lor superior. In acest fel s-au deconectat de la a mai simti sentimentul iubirii infinite a universului, iar acest lucru duce la lupta, furie si tristete. Drept urmare, viata unui suflet pierdut este foarte provocatoare.

Daca in prezent va urmati calea si cresteti vibratiile din jur, probabil vi se pare dificil sa interactionati cu sufletele pierdute. Aceste persoane pot fi unele dintre cele mai frustrante pe care le-ati mai intalnit deoarece radiaza energie vibrationala mai mica iar modul in care interactioneaza cu altele poate fi pe dinafara.

Cu toate acestea, daca vrem sa ii ajutam pe acesti oameni trebuie sa reactionam cu simpatie si nu cu furie si ostilitate. Sufletele pierdute simt nevoia de dragoste neconditionata mai mult decat restul dintre noi. Desi acest lucru poate fi o provocare uneori, dragostea si acceptarea sunt intr-adevar singurele lucruri pe care le poti oferi pentru a-I ajuta pe cei care si-au pierdut drumul.

Iata, asadar, unele dintre simptomele frustrante ale unui suflet pierdut si cum sa reactionam:

ATITUDINE DEVENSIVA

Un suflet pierdut este cineva care s-a operat de ego-ul si nu de sinele superior. Pentru ca sunt in mare parte condusi de ego, sufletele pierdute vor simti deseori nevoia de a-si apara pozitiile si de a afirma ca ele au mereu dreptate si intotdeauna stiu cel mai bine. Ca un sfat in asemenea situtii este sa spuneti “Da, dar…” dupa care insiruiti motivele pentru care nu are dreptate.

Cum sa reactionezi cu o persoana care are atitudine defensiva? Accepta asta. Nu va angajati intr-o disputa pe baza de argumente cu un suflet pierdut indiferent daca simtiti ca sfatul vostru este exact ceea ce au nevoie.

Amintiti-va, sufletele pierdute blocheaza indrumarea lor interioara, astfel incat, probabil, vor bloca sfaturile benefice de oriunde vor veni. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti pui ideile pe masa si sa iesi din discutie. La un moment dat, cand se vor lovi de ce i-ai spus va zice: “imi amintesc cand mi-ai spus….era un sfat foarte bun!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.