Acasă Stirile zilei Cum vezi ca esti URMARIT pas cu pas prin TELEFON! Dezactiveaza-ti APLICATIA...

Cum vezi ca esti URMARIT pas cu pas prin TELEFON! Dezactiveaza-ti APLICATIA acum! O poti face prin aceasta MODALITATE SIMPLA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Probabil stii deja ca smartphone-ul tau este ca si spionul tau pentru ca stie ce faci atat online, cat si in viata de zi cu zi.

Daca ai un smartphone, mai mult ca sigur ca folosesti Google Maps si serviciile de locatie disponibile. Aplicatia celor de la Google are obiceiul de a tine evidenta locurilor prin care umbli si nu face niciun secret din asta. Nu este ca si cum ar face-o pe ascuns. Daca vrei sa vezi istoricul locatiilor in care ai fost, Google Maps are o pagina dedicata unde poti vedea, pe zile, unde te-ai aflat la o anumita ora.

Dar Google este baiat bun, iar daca te simti urmarit, te lasa sa stergi istoricul. Pe coloana din stanga ai doua link-uri prin care poti sterge tot istoricul, sau doar inregistrarile dintr-o anumita perioada.

Cum vezi ca esti URMARIT pas cu pas prin TELEFON! Dezactiveaza-ti APLICATIA acum! O poti face prin aceasta MODALITATE SIMPLA!2

Mai mult, poti dezactiva monitorizarea localizarii folosind butonul de setari din partea dreapta-sus a paginii. Odata realizata dezactivarea, conform Google, istoricul locatiilor nu va mai fi salvat in contul tau. Dar, prin omisiune, putem deduce ca asta nu inseamna ca Google nu va mai salva deloc informatii, ci doar ca nu le mai atribui unui anumit cont.

Cum vezi ca esti URMARIT pas cu pas prin TELEFON! Dezactiveaza-ti APLICATIA acum! O poti face prin aceasta MODALITATE SIMPLA!3

Sursa: go4it.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos