Acasă Stirile zilei Social Cum va fi VREMEA la inceputul saptamanii! Vezi temperaturile din tara si...

Cum va fi VREMEA la inceputul saptamanii! Vezi temperaturile din tara si din Capitala!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

VREMEA va fi calduroasa LUNI in cea mai mare parte a tarii, caniculara mai ales in Banat, Crisana si izolat in Oltenia si sud-vestul Transilvaniei, potrivit mediafax.ro.

Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 36 de grade, cu cele mai ridicate valori in vestul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa intre 10 grade in estul Transilvaniei si 24 de grade in Dealurile de Vest.

LA BUCURESTI

Vremea va fi calduroasa, cu cer senin si vant in general slab. Temperatura maxima va fi de 32…33 de grade, iar cea minima de 17…19 grade.

MARTI

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a teritoriului, caniculara in vest, sud-vest si izolat in centru, zone unde si indicele temperatura-umezeala va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic.

Cerul va fi variabil in nordul, centrul, estul tarii, la munte si mai mult senin in restul teritoriului. Cu totul izolat, vor fi ploi slabe de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice, in zona montana. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 29 si 37 de grade, cu cele mai ridicate valori in Banat. Temperaturile minime vor avea valori de la 11 grade in depresiuni, pana la 24 de grade in Dealurile de Vest.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos