Cum va fi VREMEA de 8 martie in fiecare regiune a tarii! – Cap Limpede

Cum va fi VREMEA de 8 martie in fiecare regiune a tarii!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Cum va fi vremea in intervalul 24 februarie – 9 martie, pentru toate regiunile din tara: Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia si la munte.

BANAT

In cea mai mare parte a intervalului de referinta, valorile termice se vor situa peste cele climatologic normale pentru sfarsitul lunii februarie si prima decada de martie. In zilele de 24 si 25 februarie, dar foarte probabil si catre sfarsitul celor doua saptamani de prognoza, temperaturile vor fi in medie de 9…12 grade ziua si 1…4 grade noaptea. Perioada 27 februarie – 5 martie va fi caracterizata de o vreme chiar deosebit de calda, abaterea pozitiva a temperaturii fata de mediile multianuale specifice urmand a fi de pana la 8…9 grade, astfel ca valorile diurne mediate vor fi de 13…15 grade, iar cele minime nocturne de 3…5 grade.

Vor fi ploi slabe, cu caracter local in prima zi a intervalului de prognoza, apoi probabilitatea de ploaie va creste pe parcursul celei de-a doua saptamani, in special in perioada 4 – 6 martie.

Loading...

Continuarea pe StireaZilei.com!

 

Cum va fi VREMEA de 8 martie in fiecare regiune a tarii! was last modified: februarie 24th, 2014 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close