Acasă World Cum traieste barbatul DESFIGURAT DE CANCER sarutat de PAPA si de care...

Cum traieste barbatul DESFIGURAT DE CANCER sarutat de PAPA si de care TOATA LUMEA FUGE! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Barbatul cu fata deformata, imbratisat si sarutat de Papa Francisc in urma cu doua saptamani, in Piata Sfantul Petru de la Vatican a povestit despre boala sa intr-un interviu pentru CNN. Cu toate ca afectiunea nu e una contagioasa, Vinicio Riva a povestit cu durere cum, pe strada sau in mijloacele de transport, lumea fuge de el.

 

Grav bolnav de neurofibromatoza,Vinicio a inceput sa planga in momentul in care Papa l-a mangaiat pe cap. Barbatul a marturisit ca pana si tatal sau era dezgustat de modul in care a ajuns sa arate.

„Papa nu s-a temut de mine, m-a imbratisat si am simtit iubire din partea lui. Acel moment a durat o eternitate pentru mine” a declarat umil Vinicio, in varsta de 53 de ani, pentru publicatia italiana Panorama.

In timpul operatiei pe inima, doctorii au intrat prin bratul sau, pentru a evita tumorile care ii acopera trupul. Picioarele sale sunt deformate si acoperite de tumori. El se deplaseaza cu bicicleta prin la munca si prin sat, dar la Vatican a folosit un scaun cu rotile, deoarece avea mult de asteptat.

Vinicio traieste alaturi de sora lui Morena, in varsta de 46 de ani, care sufera de aceeasi boala necrutatoare, denumita si maladia Von Recklinghausen.

Rosalia, mama lor, este cea care le-a transmis boala genetica, dar in cazul ei boala nu s-a manifestat pana cand nu a avut copii. Rosalia a murit, la 81 de ani, din cauza acestei boli. Doctorii nu se asteptau ca Vincio sa traiasca mai mult de 30 de ani.

Vinicio a povestit ca primele semne ale bolii i-au aparut la varsta de 15 ani. Cei doi frati sunt ajutati de matusa lor care are grija de ei.

Femeia a relatat despre interventiile medicale prin care a trecut barbatul, de sacrificiile realizate, dar si de durerile insuportabile pe care le are nepotul ei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos