Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Cum te afecteaza in realitate interenetul si facebook-ul? Vezi ce se intampla cu conexiunile spirituale!

Imagineaza-ti cum este cea de-a patra dimensiune. Ai percepe-o ca pe o realitate cu o frecventa mai mare decat cea de-a treia. Densitatea moleculara este diferita, totul arata diferit, iar felul prin care interactionezi cu mediul este de asemenea… diferit.

Esti in stare sa comunici la nivel telepatic cu cei din jurul tau si chiar te poti conecta cu oamenii prin intermediul inimii tale.

In aceasta dimensiune sau in alta de mai sus, poti face orice. Poti zbura, poti incerca orice experienta doresti instant. Toti stim cum este sa sa fii acolo, suntem intre spatiile dintre vietile noastre… si bineinteles, este putin diferit „aici jos”.

Bun. Acum gandeste-te la viata de pe Pamant, cea din a treia dimensiune si cum folosim tehnologia pentru a spori comunicarea. Putem comunica intre noi pe intreaga planeta, in acelasi mod cum am comunica in a patra dimensiune. Am dezvoltat jocuri video unde putem experimente noi realitati unde putem face orice.

Gandeste-te la World of Warcraft, comunitati masive se aduna pentru a experimenta noi lumi uimitoare si cu experiente magice. Avem Facebook-ul, care, in ciuda faptului ca este un mecanism de control care limiteaza comunicarea, conecteaza o multime de oameni si este  foarte cool.

Dar scopul nu este sa discreditam Facebook-ul sau sa spunem cat de tare este, ci important este sa intelegem un lucru: Prin aceste medii digitale comunicam pe frecvente mari!

Prin tehnologie oamenii s-au unit, dar sunt si totodata separati. Bineinteles, lucrul care lipseste cu adevarat este conexiunea dintre inimile noastre care ne-ar aduce impreuna in adevar si iubire. In acelasi timp avem oportunitatea sa exploram ceva incredibil.

Cand o specie merge spre calea dualitatii si incepe sa creeze tehnologia fara emotii, se privatizeaza de conexiunile spirituale, insa castiga lucruri noi in timpul acestui proces. Ce face ca oamenii sa fie cu adevarat interesanti, este faptul ca experimenteaza atat tehnologia, cat si iubirea in acelasi timp!

Sursa: the spirit science

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-82079").on("click", function(){ $(".com-click-id-82079").show(); $(".disqus-thread-82079").show(); $(".com-but-82079").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});