Acasă Sanatate Cum se falsifica alimentele si cum poti sa le recunosti: Deosebeste smantana...

Cum se falsifica alimentele si cum poti sa le recunosti: Deosebeste smantana cu creta si mierea cu clei de oase!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu cat ne dorim sa mancam mai sanatos cu atat mai mult poate fi in zadar din cauza anumitor producatori care falsifica alimentele la propriu, si daca nu ne crezi poti citi acest articol pentru a te convinge.

Orezul alb cu carne, cartofii prajiti, prajiturile si hamburgerii sunt doar cateva dintre alimentele pe care Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi ne sfatuieste sa le evitam. In schimb, doctorul recomanda cartofii la cuptor, ficateii la gratar, orezul brun cu legume sau pastele integrale.

Problema este ca si acestea s-ar putea sa nu fie atat de sanatoase pe cat ne-am imagina. Lactatele, carnea slaba, chiar si mierea sunt alimente pe care nutritionistii si medicii ni le recomanda, dar care ne pot pacali.

Citeste despre toate alimentele falsificate pe doctorsanatate.ro!

Citeste caplimpede