Acasă Stirile zilei Informatia care ZGUDUIE Vaticanul! Vezi cum se deghizeaza Papa Francisc in preot...

Informatia care ZGUDUIE Vaticanul! Vezi cum se deghizeaza Papa Francisc in preot pentru a parasi noaptea Vaticanul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Intr-un interviu acordat de arhiepiscopul Konrad Krajewski a dezvaluit ca Papa Francisc l-ar fi insotit noaptea in plimbarile sale prin Roma pentru a se intalni cu oamenii strazii.

Arhiepiscopul a fost instruit de Papa Francisc sa mearga in Roma pentru a se intalni cu oamenii strazii, informeaza Russia Today.

„Tatal Sfant mi-a spus la inceput: <<Poti sa-ti vinzi biroul. Nu ai nevoie de el. Trebuie sa iesi din Vatican. Nu astepta sa vina oamenii sa sune la usa ta. Trebuie sa mergi afara si sa ii cauti pe saraci>>”, a povestit arhiepiscopul Konrad Krajewski.

„Cand ii spun <<Merg in oras in aceasta seara>>, exista riscul ca el sa ma insoteasca”, a precizat arhiepiscopul.

„Agentii de paza elvetieni au confirmat ca Papa a parasit noaptea Vaticanul, imbracat in preot obisnuit, pentru a se intalni cu barbati si femei care locuiesc pe strada”, a declarat o sursa citata de Huffington Post.

Arhiepiscopul primeste numeroase scrisori de la Papa Francisc in fiecare dimineata in care liderul Bisericii Catolice ii transmite mesajele „Stii ce ai de facut”, „Du-te si gaseste-i” sau „Du-te sa vorbesti cu ei”, relateaza Huffington Post.

Oficialii Vaticanului au infirmat presupusele escapade ale Papei, limitandu-se sa declare doar ca „povestea nu este adevarata”.

Sursa: mediafax.ro