Acasă Sanatate Cum sa-ti tratezi tiroida in mod natural?

Cum sa-ti tratezi tiroida in mod natural?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Problemele cu glanda tiroida sunt foarte frecvente in zilele nastre. Oamenii simt unele simptome, dar multi nu stiu de existenta unei probleme sau nu sunt inca diagnosticati.

Tiroida este glanda principala a energiei si a metabolismului si este un mecanism fundamental al unei masini complexe, deoarece fiecare celula din corpul tau are receptori ai hormonului tiroidian.

Tiroida poate fi vindecata in mod natural, cu ajutorul unei diete adecvate, exercitiu, odihna si prin reducerea stresului in viata ta.

Daca incerci sa gasesti un bun doctor holistic, acesta va lucra impreuna cu dvs. pentru a descoperi problemele care stau la baza acestei probleme si pentru a gasi o solutie care sa functioneze individual pentru dvs.

In continuare iti vom prezenta unele dintre cele mai sanatoase modalitati de a trata glanda tiroida in mod natural:

1. Utilizarea uleiului de nuca de cocos – Uleiul de nuca de cocos nu interfereaza cu conversia T4 si T3 ca multe dintre uleiurile pe care le folosim in gat. Acesta creste metabolismul si va ajuta sa pierdeti in greutate. Acest ulei sprijina, de asemenea, sanatatea dumneavoastra imunitara, care are o importanta extraordinara atunci cand vine vorba de sanatatea glandei tiroide. Consuma cel putin o lingura pe zi.

2. Consuma zeama de oase zilnic – Acesta este un elixir minunat vindecator care ajuta la vindecarea si la sigilarea mucoasei intestinale, dar, de asemenea, consolideaza sistemul imunitar. Ambele sunt vitale pentru sanatatea optima a tiroidei. Bea o ceasca de zeama de oase zilnic si adauga un varf de sare de mare si fulgi de alge pentru a sprijini in continuare sanatatea tiroidei.

3. Consumul de alge marine si de alte legume marine – Alegele si alte legume marine, cum ar fi nori, kombu, wakame ar trebui sa fie consumate frecvent. Acestea sunt principala sursa de iod si sunt abundente in multe alte substante nutritive benefice.

4. Optimizeaza consumul de niveluri de vitamina A, D si K2 – Aceste vitamine sunt esentiale pentru sanatatea intregului organism si in special pentru hormonii tiroidieni. Studiile recente au aratat ca persoanele cu probleme tiroidiene sunt deficitare in aceste vitamine din corpul nostru.

5. Practica unor terapii de relaxare, cum ar fi yoga, meditatia sau tai chi, este foarte buna pentru reglarea functiei tiroidei, mai ales daca problema a fost cauzata de traume, depresie majora sau de vesti foarte proaste.

Sursa

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos