Acasă Life Dezvoltare Personala Cum sa-ti manifesti destinul in 68 de secunde?

Cum sa-ti manifesti destinul in 68 de secunde?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Daca doresti sa stii cum sa iti manifesti destinul sau o suma de bani, exista o tehnica care te poate ajuta sa faci tocmai asta. Ce iti doresti? Iti doresti sa fii existat o modalitate de a obtine tot ceea ce isi doreste inima ta? Daca ti-as spune ca exista o metoda prin care sa-ti aliniezi energia cu energia universului si astfel sa realizezi toate visele si dorintele tale? Pun pariu ca nu ai crede ca poti sa-ti manifesti destinul in felul acesta.

Ma gandesc ca o multime de oameni nu cred ca imaterialul are o influenta directa asupra aspectelor materiale ale vietii. Majoritatea cred ca daca nu pot vedea asta in acest moment, atunci nu exista. Acest lucru este atat de gresit.

Indiferent de ce crezi sau de ceea ce nu crezi, exista o modalitate de a aduce in realitate vointa proprie, sau mai bine zis de a te conecta cu forte mai puternice decat tine insuti. Ai nevoie de un singur minut din viata ta pentru a-ti schimba viata pentru totdeauna.

Cum sa-ti manifesti destinul in 68 de secunde?

Un minut este mai mult decat crezi. Atat de multe se pot intampla in doar saizeci de secunde din viata ta. De fapt, misticii spun ca iti poti alinia vibratiile in numai saizeci de secunde. Tot ce trebuie sa faci este sa setezi cronometrul la saizeci de secunde si sa vezi daca poti sa ai ganduri pozitive in tot acest timp. Este aproape o experienta spirituala, asemanatoare meditatiei.

Ideea este aceea de a schimba energia vibrationala de la negativ la pozitiv si de a potrivi aceasta energie cu alte energii identice. Acest lucru dureaza aproximativ 17 secunde, dar daca poti face acest lucru mai mult timp, sa zicem 68 de secunde, poti sa manifesti tot ceea ce-ti doresti.  Asta functioneaza prin activarea unui raspuns din univers. Desigur, este nevoie de ceva practica din partea ta si de abilitatea de a repeta acest proces iar si iar.

Misticul Esther Hicks a spus,

“In 17 secunde de focalizare pe ceva, este activata o vibratie asemanatoare. Si daca reusesti sa stai concentrat la orice gand timp de 68 de secunde, vibratia este suficient de puternica pentru a incepe manifestarea.” Cu toate acestea, exista unele lucruri pe care trebuie sa le amintesti daca vrei sa maniesti ceea ce-ti doresti.

Ceea ce crezi si ceea ce manifesti se va potrivir cu vibratiile.

Daca gandurile tale sunt pozitive, vei atrage energiile pozitive. De asemenea, daca te gandesti la lucruri negative, vei atrage energii negative care vor contribui la manifestarea unor lucruri negative.

Punctul de manifestare este atins atunci cand vibratiile sunt suficient de puternice.

Precum gandesti, vibratiile tale se extind. Atunci cand vibratiile se extind dincolo de un anumit punct, vor aparea manifestari. Poti observa imediat sau poate dura ceva timp pentru a observa ca ceea ce crezi asta este ceea ce vei obtine.

Universul este neutru

Intregul cosmos este un raspuns la gandurile tale, mai degraba un ecou. Ceea ce pui in exterior, este ceea ce vei obtine.  Este atat de simplu. Nu este vorba despre daca vei manifesta sau nu, ci de ceea ce vei manifesta.

Deci, hai sa incercam…

Este nevoie de vizualizare pentru a incepe si de asemenea de concentrare. Este nevoie de abilitatea de a avea un gand curat si pur cu scopul de a incepe procesul de manifestare care va dura 68 de secunde. Desigur, este indeajuns de bine pentru a incepe cu cele 17 secunde. Scopul tau este sa eliberezi energie pozitiva in univers si sa activezi raspunsul. Iata cum poti sa incepi.

Vizualizeaza-ti viata ca pe un film.

Vizualizeaza-te in casa pe care ti-ai dorit-o intotdeauna impreuna cu familia viselro tale. Incearca sa vizualizezi acele lucruri cat mai detaliat cu putinta. Asigura-te ca aceasta vizualizare include momente fericite si oameni pozitivi. Inainte de a incheia vizualizarea, foloseste afirmatii precum “Este viata mea” sau “Asta sunt eu!”. Asta va afirma stabilitatea sperantelor si dorintelor tale.

Scrie pe hartie!

Mentine o evidenta scrisa a afirmatiilor pozitive si citeste-le cu voce tare. Nu numai gandurile creaza energie, dar si cuvintele.

Creativitate!

Sa stii ca poti sa fii creativ cand vine vorba de acele energii pozitive. De exemplu, crearea unei zone in care sa colectionezi imagini din reviste sau ziare care reprezinta visele si dorintele tale. Pastreaza aceste imagini intr-un loc pe care-l vei vedea in fiecare zi.

Crezi ca visele se pot implini?

Ceea ce functioneaza pentru mine poate functiona si pentru tine, dar poate intr-un mod cu totul diferit. Poti sa-ti manifesti destinul si sa faci ca o dorinta sa prinda viata prin proiectarea gandurilor pozitive in univers. Serios, iti promit ca poti face asta.

Asa ca fa-ti timp si practica gandurile pozitive. Vei fi uimitor de ce poti face in viata ta.

Sursa