Acasă Life Dezvoltare Personala Cum sa te reconectezi cu tine insuti? Secretul care iti vindeca mintea...

Cum sa te reconectezi cu tine insuti? Secretul care iti vindeca mintea de gandurile intunecate!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Se spune ca emitem in jur de 60.000 de ganduri in fiecare zi, dintre care 85% sunt cele pe care le-am avut si cu o zi inainte. Acest lucru inseamna ca, in lipsa unei atentii interioare constante, tindem sa reproducem iar si iar starile si experientele din trecut. si ce rezultate producem? Cele din prezent, care fie ne multumesc si ne implinesc, fie intretin o stare permanenta de dizarmonie cu viata.

Fluxul intens de ganduri, emotiile negative asociate cu idei nesanatoase, toate conduc la deconectarea de ceea ce esti si simti sa fii cu adevarat. Linistea este natura esentiala a sufletului si unica modalitate de reincarcare energetica. Exista in interiorul tau un spatiu plin de lumina, frumusete, inspiratie si vitalitate. Te poti reconecta cu aceste resurse ori de cate ori simti nevoia si iti doresti. Conditia este sa inveti sa-ti linistesti mintea. O poti face oricand fiind cat mai mult posibil atent asupra a ceea ce faci in momentul prezent.

Cand iti indrepti atentia asupra gandurilor pe care le intretii, ele tind sa se ordoneze si sa se linisteasca. Sunt asemenea unor copii plini de energie si galagiosi, lasati la joaca de capul lor. in momentul in care iti faci simtita prezenta, isi intrerup activitatile si devin atenti la tine. Cam asa este si cu gandurile haotice nesupravegheate.

Sufletul are nevoie in mod periodic de liniste. Valorile tale profunde, modul tau unic de a te exprima, amprenta personala si calea ta in viata, toate isi au sursa in interiorul tau. Reconectarea cu aceste resurse inseamna inainte de toate vindecarea mintii de negativitate. Pe cat de mult posibil. Gandurile negative sunt intotdeauna cele mai galagioase si consumatoare de energie. Gandurile luminoase, libere si inalte aduc pace interioara si armonie.

Ofera-ti zilnic jumatate de ora in care sa-ti relaxezi corpul si sa-ti linistesti mintea. Fii constient ca esti plin de resurse nebanuite si propune-ti sa te aliniezi cu intentiile sufletului tau. Dorinta sincera, increderea in procesul vietii si perseverenta iti vor aduce satisfactii si impliniri dincolo de imaginatia ta. Esti maret si viata ta poate fi la fel, scrie atractiasuccesului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos