Acasă Sanatate Cum poti sa-ti eliberezi sinusurile in mai putin de un minut! Degetul...

Cum poti sa-ti eliberezi sinusurile in mai putin de un minut! Degetul mare este cheia

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O infectie a sinusurilor este una dintre cele mai enervante si inconfortabile sentimente pe care o putem experimenta. Din pacate, infectiile sinusurilor sunt foarte frecvente; acestea afecteaza aproximativ 7 milioane de romani pe an.

Infectiile sinusurilor sunt de fapt o inflamatie a mucoasei din cavitatile sinusurilor. Sinuzita poate fi cauzata de raceala, gripa, bacterii sau alergii, noteaza secretele.

Acest remediu este extrem de eficient pentru inlaturarea acestor simptome inconfortabile. Cum putem elibera sinusurile cu limba si degetul mare in 20 de secunde.

Impinge cu limba in partea de sus a gurii si puneti-va degetul mare intre sparncene aplicand o presiune accentuata. Faceti acest lucru timp de 20 de secunde si sinusurile dumneavoastra vor incepe sa se elibereze.

Potrivit dr.DeStefano, un profesor asistent la Universitatea din Michigan, aceasta procedura „stimuleaza osul vomer, care trece prin pasajele nazale la gura. Presiunea creata slabeste congestia, iar dupa 20 de secunde veti simti eliberarea de care aveti atata nevoie”.