Acasă Multimedia Fotogalerie Cum poti sa te faci placut? Acestea sunt cele zece calitati ale...

Cum poti sa te faci placut? Acestea sunt cele zece calitati ale oamenilor respectati!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Imagineaza-ti ca ajungi la serviciu si esti intampinat cu zambete si salutari calduroase din partea tuturor colegilor tai. In timp ce te plimbi pe holurile spitalului te simti ca un star de cinema. Strangeri de mana si doar simplul fapt ca te afli in acel loc te face se te simti extraordinar. Esti prieten cu toata lumea si seful te iubeste.

Aceasta este o zi normala pentru o persoana care stie sa se faca placuta. Daca vei cultiva aceste caracteristici, te vei bucura de weekend-uri la munte alaturi de prietenii tai si de oameni care te apreciaza si te respecta. Iata zece caracteristici ale oamenilor placuti, potrivit celor de la lifehack.org:

10. Acestora le plac oamenii cu adevarat

tsrhts

Banuiesc ce-ti trece prin minte in momentul acesta. Este adevarat, cu totii avem momente in care nu ne comportam elegant si toata lumea poate sa fie un pic rautacioasa din cand in cand, dar in adancul sufletului toti oamenii sunt buni. Acestora le pasa de celelalte persoane si in afara cazului in care au parte de o zi proasta, te poti intelege cu ei cu cea mai mare usurinta. Oamenii placuti sunt constienti de acest lucru. Acestia doresc sa cunoasca oameni noi si se implica in fiecare relatie aspteptandu-se la experiente pozitive.

 

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos