Acasă Sanatate Cum poti folosi aceste sapte ierburi pentru a elimina energia negativa din...

Cum poti folosi aceste sapte ierburi pentru a elimina energia negativa din casa ta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In fiecare casa se acumuleaza energii negative care pot provoca dureri inexplicabile chiar si pentru medici. Drumurile la spitale te vor extenua si mai mult iar durerea se va aprofunda pe masura ce rezultatul analizelor nu va aduce un raspuns concludent la tratamentele medicale. Tine cont ca ar putea fi de la energia ta care iti afecteaza starile emotionale iar in acest sens iata sapte tratamente care pot elimina energia negativa din casa ta!

1. Busuiocul

Fiecare dintre noi ne extragem energia din diferite surse pentru a ne alimenta starile emotionale, iar acest lucru poate energiza, in esenta, celulele din corpul nostru sau poate provoca o crestere considerabila a cortizolului, in functie de stimulul emotional. Exista unele plante specificie, care au fost utilizate vreme de secole, cunoscute pentru proprietatea lor de a elimina sau de a transforma energia negativa. Aceasta este fundatia pe care se bazeaza uleiurile esentiale terapeutice. Iata care sunt cele SAPTE plante si ierburi magice care pot elimina energia negativa din casa ta:
Busuiocul este un simbol al fertilitatii. In Italia, busuiocul este cunoscut ca fiind un simbol al iubirii, deoarece fruzele sale sunt asemanatoare cu forma inimii. Busuiocul, sau planta spiritului, este un protector al familiei, iar arderea uleiurilor esentiale de busuioc te poate ajuta sa elimini negativitatea si sa calmezi certurile de la domiciliu. Busuiocul creaza o vibratie simpatica si este cunoscut pentru capacitatea sa de a calma sistemul nervos. Busuiocul stimuleaza mintea constienta si sentimentele de fericire. Aceasta planta stimuleaza si purifica centrul energetic al inimii si stimuleaza miscarea energiei intre mainile si inima ta. Uleiul de busuioc, este, de asemenea, asociat cu clarviziunea si cu onestitatea.

CITESTE IN PAGINA URMATOARE>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos