Acasă Sanatate Cum pot ajuta 15 grame de frunze de dafin la intarirea oaselor...

Cum pot ajuta 15 grame de frunze de dafin la intarirea oaselor si articulatiilor?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Filozofia tibetana te invata ca „oasele puternice si incheieturile flexibile ne asigura o viata lunga si sanatoasa”. Starea oaselor si articulatiilor noastre este influentata de regimul alimentar si de miscarea fizica, factori pe care ii putem controla, dar si de imbatranire, asupra careia nu detinem controlul.

Oricat de mult am face o detoxifiere interna, trebuie sa tinem cont de faptul ca depozitele toxice de saruri se vor forma intotdeauna pe oase si pe ariculatii. Aceste depozite ne limiteaza capacitatea de miscare si provoaca inflamatii dureroase, precum artrita, reumatismul, spondiloza.

Iata o metoda simpla de terapie, pe care o putem face singuri, cu rezultate foarte bune si necesita numai 15 grame de frunze de dafin!

Se face intr-un interval de sapte zile: trei zile cura, o zi pauza, trei zile cura, in primul an, o data la trei luni, apoi mai rar, o singura data, in intervalul vara-toamna.

Inainte de a incepe, se curata colonul printr-o clisma sau prin consumul de sucuri naturale din morcovi si/sau spanac, 500 ml/zi (pentru a nu provoca reactii alergice sau digestive).

Daca este nevoie, se repeta clisma timp de cateva zile, apoi incepeti cura. Se elimnina produsele de origine animala din dieta cu sapte zile inainte de a incepe, dar, mai ales, pe toata perioada curei.

PROCEDURA:

Ziua intai:

Peste cinci grame de frunze de dafin rupte sau maruntite se pun 300 ml apa clocotita si se fierbe amestecul timp de cinci minute. Se lasa la infuzat, intr-un termos, timp de cinci ore. Se strecoara si se bea la intrevale de 15-20 minute, timp de douasprezece ore. Nu beti tot extractul odata, pentru ca poate provoca hemoragie.

Se repeta a doua zi si a treia zi.

Pentru ca se elimina saruri si nisip, urina poate capata o culoare mai intensa, de la verde spre rosu deschis. Este un fenomen normal.

Sursa: Secretele
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos