Acasă Sanatate Cum ne afecteaza campul de torsiune scuturile energetice naturale si starea de...

Cum ne afecteaza campul de torsiune scuturile energetice naturale si starea de sanatate!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Una dintre stiintele moderne care este indexata metodologiilor de guvernanta este Psihotronica. Ea este definita de specialisti care studiaza campul de torsiune, citati de torser.com asa: „Studierea interactiunilor si proceselor energetice dintre oameni, dintre oameni si mediul lor, in regasirea punctelor de convergenta intre materie, energie si spirit (constiinta).”

Expertii in psihotronica stiu ca atmosfera este vectorul supraconstientului. Dupa Bernard Raquin, aceasta se mai poate traduce ca memoria umana memorizata de un milion de ani, exact la fel cum apa este pentru pesti suportul informational fundamental. Noi traim cu totii, indiferent de semintie, model social sau religios in suportul energo-informational al atmosferei. Aceasta permite transmiterea de unde radio, de satelit, telefonie, infrarosii, ultraviolete, aici intra si gandurile, emotiile…

Intre om ca microcosmos si univers ca macrocosmos nu exista nici o diferenta de organizare info-energetica, si de aceea este util sa cunaostem cateva date esentiale in intelegerea modului de transmitere a informatiei prin spatiu, explica specialistii citati de torser.

Pamantul este inconjurat de un camp electromagnetic. Acum doua secole, matematicianul si fizicianul german Karl Gauss a scris si demonstrat ca acest camp este genarat de planeta, din cauza frecarii dintre nucleul in fuziune si scoarta terestra.

Magnetosfera reprezinta scutul de protectie impotriva vanturilor solare, ale caror particole sunt tinute la distante cuprinse intre 3000 si 15.000 kilometrii altitudine. Radiatiile solare navalesc spre cele doua falii care sunt polii, unde sunt controlate de liniile de forta ale magentismului terestru si ies apoi in atmosfera.

 

CITESTE IN PAGINA URMATOARE din ce este compusa ATMOSFERA