Acasă Life Dezvoltare Personala Cum iti poti folosi MOTIVATIA din spatele viselor personale?

Cum iti poti folosi MOTIVATIA din spatele viselor personale?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Multi dintre noi vedem viata mult mai darnica fata de alte persoane in ceea ce priveste banii, sanatatea sau relatia sentimentala.

 

Din aceasta perspectiva putem observa cat de diferiti sunt oamenii si totusi, in cazul in care privesti dincolo de acest aspect de suprafata, poti obseva ca din punctul de vedere al putentialului, fiecare dintre noi suntem egali.

Probabil va intrebati cum este posibil. Totul se datoreaza faptului ca potentialul de maretie al unui individ nu este limitat de circumstantele sale. Maretia este subiectiva si este definita in primul rand de visele fiecarei persoane in parte.

Majoritatea copiilor traiesc la inceput in concordanta cu propriile lor vise, idei si ganduri. Dupa un baraj constant de mesaje care incearca sa le aduca la cunostinta ceea ce este “realist”, acestia incep sa traiasca experiente care-i conduc din ce in ce mai departe de visele lor.

Indiferent de visele pe care le-ai avut cand erai mic, cu siguranta acestea reprezinta un semn al directiei pe care ar trebui sa o urmezi cu scopul de a fi fericit cu adevarat, indiferent de circumstantele actuale. De indata ce vei intelege care erau motivatiile din spatele viselor tale din copilarie vei putea sa-ti planifici viata cu mai multa profunzime si pasiune.

CITESTE MAI MULT PE: e-dimineata.ro

    

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos