Acasă Stirile zilei Tech Cum iti pot salva viata… becurile autoturismului! Dar pe a celorlalti? (P)

Cum iti pot salva viata… becurile autoturismului! Dar pe a celorlalti? (P)

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Din dorinta de a reduce numarul de accidente rutiere, nu mai putin de 17 tari, intre care si Romania, au introdus in Codul Rutier norme privind obligativitatea folosirii luminilor de intalnire pe timp de zi in timpul deplasarilor in afara localitatii. Mai mult, legislatia europeana prevede echiparea obligatorie a tuturor autoturismelor noi si camionetelor mici produse incepand din anul 2011 cu lumini de intalnire pe timp de zi (Daytime Running Light sau DRL). In plus, incepand din august 2012 aceasta masura a fost aplicata si in cazul camioanelor si autobuzelor.
Siguranta maxima

Philips_DRL_692Cu designul optic reinnoit, a treia generatie de solutii de iluminare DRL Philips combina stilul superior si vizibilitatea sporita

Philips Automotive si-a asumat rolul de pionier in crearea nisei dedicate dispozitivelor DRL aftermarket menite sa echipeze automobilele produse inainte de 2011. Iar Philips DRL9, a treia generatie de astfel de solutii, ofera vizibilitate sporita si un aspect imbunatatit, care va scoate in evidenta masina dumneavoastra.
Noul design optic este format din 9 puncte LED in fiecare modul, oferind un iluminat stilat si uniform, similar unuia oferit de o bara luminoasa. Dispozitivul se poate monta in unghiuri de pana la +/-40° fata de planul orizontal, +/-2° pe verticala, +/-32° in diagonala.

DRL9 este omologat conform ECE R87 (legal pentru drum) si este compatibil cu masini hibride, electrice si cu sistem start-stop. Carcasa este din aluminiu, rezistenta la apa, sare, praf sau nisip, iar geamul este testat pentru rezistenta la impactul cu pietrisul.
Despre Royal Philips Electronics:
Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care ofera o gama diversificata de produse pentru sanatate si confort, axata pe imbunatatirea vietilor oamenilor prin inovatie plina semnificatie in domeniile sanatatii, stilului de viata si iluminatului. Cu sediul in Olanda, Philips are aproximativ 115.000 angajati, cu vanzari si servicii in mai mult de 100 de tari. Compania este lider in domeniul cardiologiei, medicinei de urgenta si ingrijirii la domiciliu, solutiilor de iluminat eficienta si aplicatiilor de iluminat noi, precum si barbieririi si ingrijirii barbii la barbati si igienei orale. Puteti gasi noutati de la Philips la www.philips.com/newscenter.