Acasă Stirile zilei Pharma Cum iti pot pune in pericol sanatatea produsele alimentare si vaccinurile pline...

Cum iti pot pune in pericol sanatatea produsele alimentare si vaccinurile pline de Mercur

Chiar daca se stie despre mercur ca afecteaza neuronii creierului si ca perturba sistemul nervos central, acesta este inca gasit atat in produsele alimentare prelucrate cat si in vaccinurile obligatorii.

Mercurul este un metal greu ce se gaseste in mod natural in mediul inconjurator.  Cu toate acestea, nu este destinat consumului uman deoarece este extrem de daunator corpului, in special creierului. In timp ce unii sustin ca orice poate fi consumat cu moderatie, mai multi experti sunt de accord ca nicio cantitate de mercur nu este sigura pentru organismul uman. In ciuda acestor studii privind efectele negative ale mercurului, metalul este continuu adaugat in vaccinurile obligatorii si in alimentele procesate.

Expunerea directa la acest metal produce efecte immediate si violente:

“Expunerea la niveluri ridicate de mercur metalic, anorganic sau organic poate deteriora permanent creierul, rinichii si fatul in curs de dezvoltare. Are efecte asupra functionarii creierului si poate duce la irascibilitate, timiditate, tremur, modificari ale vederii sau auzului si probleme de memorie.” – surse.

Cei mai multi oameni nu au contact direct cu acesta insa sunt expusi la doze mici avand drept rezultat, la un moment dat, o otravire lenta si constanta a creierului. Pe masura pe anii trec, efectele substantei afecteaza judecata si gandirea rationala, micsoreaza memoria si perturba stabilitatea emotionala. Cu alte cuvinte te face mai prost.

Mercurul are, de asemenea, capacitatea nefericita de a se transfera de la femeia gravida la fetusi. Potrivit Agentiei pentru Protectia Mediului, mercurul trecut pe la fat in timpul sarcinii poate avea consecinte de durata, inclusive tulburari de memorie, competente lingvistice diminuate si alte complicatii cognitive.

VACCINURILE

“Cred ca e absolut criminal sa dai mercur unui copil.” – Boyd Haley, Ph.D., Catedra de Chimie, Universitatea din Kentucky

Mercurul se gaseste in cantitati mari in vaccinurile obligatorii. Inainte de a intra in detalii, iata cateva lucruri despre vaccinurile din America scoase la iveala de catre Dr. Sherri Tenpenny:

  • Guvernul SUA este cel mai mare cumparator de vaccinuri. In realitate, aproape 30 la suta din bugetul annual al Centrului pentru Controlul Bolilor este compus din achizitionarea vaccinurilor si asigurarea de vaccinare completata pentru fiecare copil din tara.
  • Companiile private de asigurari, care fac cele mai bune studii de raspundere, au abandonat complet acoperirea pentru daunele vietii si proprietatii ca urmare a lucrurilor facute de Dumnezeu, razboiului nuclear, accidentelor centralelor nucleare si vaccinarii.
  • Legile au fost transmise pentru a proteja producerea vaccinului de raspunedere, in timp ce in acelasi timp legile de stat spun ca este nevoie de acordul parintilor pentru injectarea copiilor cu pana la 100 de antigeni inainte de a intra la scoala. In cazul in care survine moartea dupa un vaccin, parintii nu pot da in judecata medical, compania care a produs medicamentul sau Guvernul. Trebuie sa se adreseze Curtii Vaccinului printr-un process care poate dura ani de zile si care, de cele mai multe ori, se termina cu o clasare a cauzei.
  • Fiecare stat are legi privind vaccinarea scolara a copiilor care au ajuns la varsta corespunzatoare vaccinarii anti bolilor transmisibile. Legile de vaccinare spun ca micutii trebuie vaccinati inainte de a intra in scoala. Imposibilitatea de vaccinare a unui copil nu poate duce la interzicerea lor in institutia de invatamant, insa tutorii sau parintii lor pot primi amenzi civile si sanctiuni penale. Totusi, parintii pot fenta acest lucruri prin scutiri.
  • Industria medicala sustine vaccinurile, cerand mereu parintilor sa isi lase copii la vaccinat. O parte considerabila din venitul unui medic pediatru provine din rambursarea asigurarii pentru vaccinuri.