Acasă Special Opinii Cum i-a umilit „Mutu” cu fentele sale pe Dragnea, Cristoiu, Ponta, Firea,...

Cum i-a umilit „Mutu” cu fentele sale pe Dragnea, Cristoiu, Ponta, Firea, Olguta si restul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

As putea spune BRILIANTUL, dupa jocul de astazi al lui Klaus Iohannis. Omul purtator al numarului 10 situat in mijlocul terenului si peste care bat mingea cele doua echipe de vreo doi ani fara sa-l joace. Nici el nu prea s-a sinchisit sa-i deranjeze, nici in aparare nici in atac. A pasat calm, la tercerea timpului. „Mutu” a ajuns insa usor in fata careului si a primit mingea. E lovitura libera, trebuie sa desemneze premierul. Scorul e egal. El a marcat un gol frumos la prezidentiale, iar adversarii au egalat cu un gol in superioritate numerica, dupa ce ai lui au ramas cu doi mai putin (Blaga si Orban).
Si iata-lpe Dragnea care-si da jos echipamentul de capitan nejucator trebuie sa coboare in mocirla. Echipa lui de postaci programati Firea, Ponta, Cristoiu, Olguta si altii au mers pe fenta. Au dus campanie sa fii roman! Nu Julien, nu Klaus, Nu Clotilde… Si s-au trezit cu Sevil Shhadeh. Deh, se mai intampla. Deci iata fenta lui Mutu. Milioane de oameni dezamagiti de minciunile din campania PSD au mers pe fenta PSD-ului cu BUNII ROMANI ortodocsi, crestini… si s-au trezit cu un autogol cat CASA POPORULUI. Iohannis nu i-a lasat in pace si i-a faultat. Si acum jocul s-a intors la punctul de la 11 metri. Unde Dragnea si ai lui sunt cu picioarele inmuiate. Trebuie sa marcheze un nou nume sau sa coboare capul in pamant, in mocirla si sa bata lovitura de pedeapsa cu capul.
Mutu se va intoarce la centrul terenului asteptand candid reluarea jocului si reactia publicului din tribune.
Apropo, am inteles, pe surse, ca si la PNL a inceput intermercatto de iarna, deci s-ar putea ca in primavara majoritatea sa fie una destul de fragila.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos