Acasă Stirile zilei CULMEA TERORISMULUI! Cei doi FRATI TERORISTI care au ingrozit Parisul stau pe...

CULMEA TERORISMULUI! Cei doi FRATI TERORISTI care au ingrozit Parisul stau pe FACEBOOK si se joaca de-a vanatoarea cu POLITIA FRANCEZA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cei doi frati teroristi care au ingrozit Parisul, Said si Cherif Kouachi, de 34 si 32 de ani, par sa se joace de-a vanatoarea cu Politia Franceza.

Unul dintre terorisi, Cherif Kouachi, pare sa aiba chiar si un cont de Facebook, fotografia acestuia de profil fiind poza pe care politistii francezi au dat-o publicitatii. Fotografia pare sa fie actualizata de aproximativ 11 ore.

Profilul teroristului nu este deschis de o zi sau doua. Pe contul cu numele “Cherif Cherif Kouachii” apar si postari din luna decembrie.

Profilul ironizeaza autoritatile franceze. La sectiunea informatii despre individ, teroristul pare sa-si insuseasca functia de prim ministru al Frantei.

In ceea ce priveste fotografiile, cea mai cautata persoana din Franta se da “KIng of Kings” – Regele regilor, cel putin asa reiese dintr-o poza care apare in contul utilizatorului.

De asemenea, fotografia de “Cover” este un stop cadru din timpul atacului de la Charlie Hebdo.

Nu stim exact daca profilul este sau nu al teroristului, insa interentul poate oferi si alte piste politistilor, dar si spatiu de manevra infractorilor. La intrebari concrete despre cum este utilizat un cont de pe o retea de socializare pentru a aduce noi elemente anchetei, doar Serviciile Secrete si autoritatile competente pot sa raspunda.

Iata cum arata pofilul care apare pe Facebook:

5.

CULMEA TERORISMULUI! Cei doi FRATI TERORISTI care au ingrozit Parisul stau pe FACEBOOK si se joaca de-a vanatoarea cu POLITIA FRANCEZA!5