Jurnalistul Cristian Tudor Popescu afirma ca demisiile lui Dhhaideh si Plumb reprezinta o grea lovitura pentru Liviu Dragnea, care in acest mod isi vede „sfaramata autoritatea”.

„Dragnea a iesit intr-un mod jalnic, chiar induiosator incercand cu disperare sa se lipeasca de imaginea lui Tudose. Este o infrangere cat se poate de limpede, fara drept de apel. A fost inlaturata unealta financiara, economic, principala, adica Sevil, care controla teritoriul lui Dragnea. E infrant, e terminat, faptul ca nu a putut sa o apere pe Shhaideh e o sangerare a lui Dragnea, care va excita haita PSD-ista.

(…) Este vorba de incheierea unei epoci in PSD, din acest moment dl. Tudoose va guverna, va fi cu adevarat premierul acestui guvern. Dl. Tudose nu-l va ataca pe dl. Dragnea, acesta se va prabusi in timp. Epoca lui s-a incheiat. In PSD daca iti este stiribita autoritatea, sfaramata ca in seara asta, atunci nu mai ai nicio sansa”, a declarat CTP la Digi24.

CTP a ironizat apoi discursul lui Liviu Dragnea de la finalul sedintei CEX.

„Au fost luari de cuvant pline de nonsensuri, dl Dragnea spune ca i-a cerut domnului Tudose sa nu si dea demisia, insa cele trei persoanaje si-au mentinut demisia in fata CEX. Pai de ce sa isi mai dea demisia dl. Tudose daca obtinea ce a cerut?

Dl. Dragnea spune ca doamnele Shhaideh si Plumb nu au mai rezistat presiunilor, insa Rovana Plumb a spus la finalul sedintei CEX ca nu a fost vorba de nicio presiune”, a punctat CTP.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara ca ministrul Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, si ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, si-au mentinut in cadrul CExN al partidului decizia de a demisiona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.