Acasă World Criza refugiatilor si triumful Noii Ordini Mondiale! Care sunt planurile papusarilor Lumii?

Criza refugiatilor si triumful Noii Ordini Mondiale! Care sunt planurile papusarilor Lumii?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Criza refugiatilor nu pare deloc intamplatoare iar ususrinta cu care intra nestingheriti prin tarile Uniunii Europene naste intrebari fara raspuns. Practic in spatele acestui subiect pare sa fie un plan bine pus la punct care are legatura cu slabirea identitatii nationale prin diluarea etnica si religioasa a acestora. Ar mai fi de spus ca Noua Ordine Mondiala nu a reusit inca sa puna in aplicare doua chestiuni arzatoare din agenda: adica reducerea drepturilor si libertatilor si introducerea legilor Big Brother. Potrivit infowars.com citat de cunoastelumea.ro acestea sunt cele mai importante cinci indicii care ne arata ca nimic nu este intamplator:

 

 

1. Majoritatea refugiatilor nu sunt sirieni. Acestia nu au documentele necesare pentru a dovedi acest lucru si nu se poate invoca pierderea documentelor la un numar atat de mare de refugiati. Ele au fost aruncate, in cele mai multe cazuri, pentru a nu li se identifica originea. Nu mai vorbim despre faptul ca imensa majoritate a celor fara acte sunt barbati!!!

2. Principalele televiziuni occidentale promoveaza cu obstinatie imagini care prezinta, in scene emotionale – mame cu copii – pentru sensibilizarea publicului, fiind foarte zgarcite sau chiar ignorand scenele in care imigrantii arunca cu pietre in organele de ordine, intra in conflict cu civilii sau scandeaza „Allahu Akbar”.

3. Nu se mediatizeaza pe marile posturi tv neintegrarea multor altor arabi care au ajuns in Europa in ultimii ani si care vor, in realitate, sa isi impuna cultura. De asemenea, faptul ca numarul violurilor a crescut in Suedia foarte mult in ultimii ani, responsabili pentru aceasta crestere fiind si imigrantii, nu prezinta interes pentru marile televiziuni. In aceeasi filozofie, atentionarea a patru ONG-uri germane care reclamau desele abuzuri sexuale asupra femeilor si a copiilor dintr-o tabara a imigrantilor musulmani din Hessen, nu a fost mediatizata de marile televiziuni…

4. Pretentia ca Europa are nevoie de mana de lucru ieftina este o alta intoxicatie. Daca facem o comparatie intre Suedia (unde 58% dintre ajutoarele sociale merg catre imigranti, in urma politicii granitelor deschise) si Republica Ceha (care nu a acceptat politica usilor deschise), constatam ca aceasta din urma are cea mai rapida crestere economica din Europa. Prin urmare, daca europenii vor forta de munca, nu ar fi mai logic si mai economic sa creeze programe financiare foarte avantajoase care sa incurajeze natalitatea?!?

5. Aceasta criza a refugiatilor nu ar fi existat daca puterile NATO nu ar fi finantat si antrenat jihadisti pentru a destabiliza guvernele unor tari arabe, lucru pe care il continua si acum. De ce? Pentru ca vor sa “democratizeze” ( a se citi sa impuna guverne marioneta) cu forta acele tari pentru a avea acces mai usor la rezervele lor de petrol!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos