Acasă Stirile zilei Cristian Tudor Popescu mai face un denunt dupa capturarea politistului pedofil: „Sa...

Cristian Tudor Popescu mai face un denunt dupa capturarea politistului pedofil: „Sa stiti ca s-a produs un viol, a fost violata politia romana!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat cazul politistului suspectat de pedofilie la Digi 24 tv si a concluzionat in stilul deja consacrat ca pe langa violul comis asupra victimelor neputincioase s-a mai comis un viol la adresa statutului de politist in Romania, prin neimplicarea colegilor lui Eugen Stan, politistul acuzat de pedofilie.

„Acum sa stiti ca s-a produs un viol, a fost violata politia romana, a fost fost violata uniforma, imaginea politiei e franjuri acum. Infractiunea de pedofilie are un statut special. Politisti spagari au fost si vor mai fi, politisti care se suie bauti la volan si cu accidente s-au mai vazut. Dar dupa stiinta mea e prima data cand in politie apare infract de pedofilie. Aceasta infractiune oribila e pedepsita chiar in puscarie de catre ceilalti puscariasi: scuipare, batere la sange, uciderea pedofilului. E cea mai oribila, josnica infractiune chiar in ierarhia puscariei. Si acum a fost comisa de un politist. E imposibil acum sa se separe, cum incearca purtatori de vorbe, sa separi imaginea pedofilului de a politiei, sunt lipite indisolubil.(…)
S-a oplosit acolo, a stat acolo fara sa-l deranjeze nimeni, pana in ultimul moment, ieri s-a dus la slujba, nu a avut niciun fel de apasare, nu a simtit presiunea colegilor, care sa se sesizeze, sa-l opreasca. Nimeni nu l-a atins cu niciun fir de par in acesti ani. Faptul ca in trei zile niciun politist, nici colegii de la rutiera, seful sau de acolo, care nu avea cum sa nu-l recunoasca, faptul ca nu s-a produs recunoasterea din prima, e interpretat de opinia publica ca o complicitate cu respectivul”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

„Nu mai vorbesc de asa-zisa protectie interna a politiei, care ar trebui sa fie desfiintata si dati tosi afara. Daca nui-au gasit nimic ain totti acetsti ani, cu toate plangerile , trebuie desfiintata. Pai, daca i-au dat acestui om ireprosabil, nu i-au gasit nimic in toti acesti ani, cu toate acuzatiile de pedofilie, si serviciul ala nu are nicio observatie, ar trebui desfiintat”, a mai spus el.

„Acest caz produce o taietura in sistemul politiei romane din care tasneste puroiul. Acolo sunt structuri puterede, structuri de protectie interna, structuri de teste psihologice, chiar colegii lui. Dintre atatia politisti care il cunosteau pe omul asta, care traiau in aceeasi meserie, nu s-a gasit unul singur care sa-l opreasca in toti acesti ani? Sunt oameni ai legii”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos