Cristian Tudor Popescu a rabufnit! „Cazul batausului Mirel Palada arata care este de fapt atitudinea Coalitiei de Guvernare! Ne gasim intr-o situatie echivalabila cu cea din anii ’20!”

Raw Life and Style

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a realizat o comparatie intrea cazul lui Mirel Palada, care l-a lovit pe Mihai Gotiu, si cel din octombrie 1924, in care Corneliu Zelea Codreanu l-a impuscat mortal pe Constantin Manciu, prefectul de Politie Iasi, si a ranit doi subordonati ai acestuia. Dupa aceasta poveste, Zelea Codreanu a fost achitat in contextul atmosferei de xenofobie si antisemitism existenta la vremea respectiva in Romania. „Ne gasim intr-o situatie echivalabila cu cea din anii ’20. E important ce se va intampla cu Palada, ce va spune justitia”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Exista azi politicieni, istorici si jurnalisti care considera ca acel act a fost de legitima aparare. Cum sa fie legitima aparare cand ii tragi de la doi pasi in cap. O crima pentru care Codreanu trebuie condamnat la inchisoare pe viata. A fost insa achitat de Curtea cu Juri pentru ca atmosfera in Romania atunci era de xenofobie si antisemitism in crestere.

Click pe aceeasi tema:  Politrucii pusi de PSD-ALDE la TVR umilesc candidatii independenti! Cazul Lucian-Bernd Sauleanu candidat la Primaria Craiova!

Cum a fost preluat azi acest gest al lui Mirel Palada – Bogdan Diaconu de la PRU ii spune: ‘Bravo, Mirel Palada! Asa merita tradatorii de la USR, care au ales sa apere interesele lui Soros si ale strainilor.’ Cum isi justifica Codreanu gestul? El considera ca a procedat foarte corect impotriva unui prefect care despuia neamul. Prefect PNL aflat la guvernare.

In plus, pe net sunt un numar impresionant de postari care spun: Bine i-a facut Soros-istului aluia nenorocit. Sa vedeti gospodine in jur de 50 de ani care saluta lovirea in cap a acestui om care este un personaj ridicol, acest Gotiu – doarme prin Parlament, e un om gras si mic – si iata cata satisfactie din partea acestor cetateni romani care se simt patrioti aparati de Palada contra tradatorilor de tara.

Click pe aceeasi tema:  IMOBILE DE LUX de la GUVERNUL PONTA pentru PREOTII care au facut campanie pro PSD! VIDEO

Diaconu din PRU provine din PSD, aceasta atitudine xenofoba, antisemita, contra Bruxelles, a multinationalelor este atitudinea Coalitiei de Guvernare si atitudinea Guvernului Tudose care se manifesta o data la doua zile.

Ne gasim intr-o situatie echivalabila cu cea din anii ’20. E important ce se va intampla cu Palada, ce va spune justitia”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

CITESTE ALTE STIRI INTERESANTE

spre