Acasă Politic Cristian Boureanu despre revenirea sa in PNL: O apropiere intre PNL si...

Cristian Boureanu despre revenirea sa in PNL: O apropiere intre PNL si PDL nu se poate face peste noapte!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cristian Boureanu nu exclude o apropiere intre PNL si PDL, insa crede ca aceasta nu se poate face peste noapte intrucat mai exista resentimente intre cele doua partide.

“Crin Antonescu are de tinut o alianta aflata la guvernare. In al doilea rand, nu au fost declaratii de dragoste din partea mea, de revenire in PNL. Cine ma cunoaste, stie foarte bine care este pozitia mea, loialitatea si corectitudinea. Nu as fi plecat niciodata din PNL, daca nu as fi fost dat afara (…) Este posibil ca oameni care spun ‘niciodata’, sa stea impreuna la aceeasi masa”, a declarat Boureanu.

Boureanu a spus ca o alianta PNL-PDL este posibila datorita afinitatilor ideologice ale celor doua partide.

“Alianta o vad pozitiv si am spus asta in ultimele zile, dar asta nu inseamna ca este o prioritate in aceasta perioada. Ideea unei drepte puternice este corecta, este un lucru benefic pentru Romania, dar nu se poate face peste noapte. Inca sunt cicatrici”, a declarat Cristian Boureanu.

Apropierea dintre partidele dreptei ar fi facilitata de “constructia hibrida impotriva naturii”, in care sunt acum implicati liberalii, anume USL.

“S-ar putea ca evolutia politica sa fie determinata de succesul guvernamental si nu cred in succesul acestei guvernarii”, a mai spus Boureanu.

Sursa:
Via: Circul Politic