Acasă Politic Crin Antonescu: Alegerile prezidentiale din 2014 reprezinta cel mai dificil test pentru...

Crin Antonescu: Alegerile prezidentiale din 2014 reprezinta cel mai dificil test pentru actuala guvernare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca alegerile prezidentiale din 2014 reprezinta cel mai dificil test pentru actuala guvernare.

“Cel mai greu test va fi cel legat de alegerile prezidentiale, desi n-ar trebui sa fie asa. Abordarea foarte timpurie intr-un ritm accelerat a acestei teme – vedeti, ca la noi se discuta despre prezidentialele care vor fi la sfarsitul anului viitor ca si cum ar fi luna viitoare –, adrenalina in jurul acestui subiect in mediul politic, in media, acestea pot sa se transforme intr-o incercare pentru soliditate. Provocarea cea mai mare tine de dificultatile de guvernare. Nu e deloc o guvernare usoara si la greu se vede cat tine o asemenea uniune”, a declarat Crin Antonescu.

Liberalul sustine ca posibila candidatura a primarului Sorin Oprescu este una “absolut normala”.

“Sorin Oprescu este o personalitate cu destule date pentru a intra in discutie pentru prezidentiale. Daca voi castiga mandatul prezidential, il voi castiga cu totul altfel decat stand cu urechea la pamant sa vad ce face Sorin Oprescu. Daca nu va fi Sorin Oprescu, va fi altcineva, va fi o competitie prezidentiala stransa, grea. Nu e de imaginat ca singura problema in 2014 este daca PSD il va sustine pe Antonescu sau nu”,
Via: Circul Politic