Acasă Stirile zilei COREEA DE NORD anunta INVAZIA! Mai multe TUNELURI URIASE au fost descoperite...

COREEA DE NORD anunta INVAZIA! Mai multe TUNELURI URIASE au fost descoperite pe sub centrul Seulului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mai multe tuneluri uriase au fost descoperite pe sub centrul Seulului, a anuntat un fost general sud-coreean, Hahn Sung-chu, care spune ca nu s-a gandit nimeni pana acum la asa ceva, relateaza CNN.

„Este un fel de invazie. Militari nord-coreeni muncesc sub noi”, a declarat fostul general cu doua stele, in subsolul unui bloc din centrul capitalei.

El a spus ca locuitorii s-au plans de existenta unor vibratii subterane, dar metroul nu traverseaza zona. Echipa fostului general a sapat doua puturi pentru a cobori o camera de luat imagini, dar a detectat doua explozii subterane, iar puturile au fost blocate. Hahn Sung-chu afirma ca este sigur ca militari nord-coreeni au facut acest lucru pentru a proteja tunelul respectiv.

Patru tuneluri dinspre Coreea de Nord au fost descoperite in total in trecut, dar niciunul dupa 1990. Ministerul sud-coreean al Apararii continua sa caute, apreciind ca ar fi vorba despre 20 de astfel de tuneluri, insa bugetul este mic, iar „vanatorii de tuneluri” considera ca este un efort simbolic. Phenianul a spus ca tunelurile nu au fost sapate in vederea unei invazii, ci in cadrul activitatilor din industria miniera.

Insa, un fost oficial nord coreean, din domeniul informatiilor, acum refugiat in Sud a declarat ca in caz de razboi trupele de infanterie ar „inunda” tunelurile, purtand uniforme americane sau sud-coreene. Ulterior, tunelurile ar fi detonate pentru ca trupele sa nu se poata retrage.

Sursa: antena3.ro