Acasă Stirile zilei Copos, Borcea, Becali, Jean Padureanu, MM Stoica si Gica Popescu CANDAMNATI LA...

Copos, Borcea, Becali, Jean Padureanu, MM Stoica si Gica Popescu CANDAMNATI LA INCHISOARE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mihai Stoica a fost condamnat la 4 ani de inchisoare, Jean Padureanu la 3 ani de inchisoare, Cristi Borcea la 7 ani de inchisoare, George Copos la 5 ani de inchisoare, Victor Becali la 7 ani de inchisoare, Gica Popescu la 3 ani de inchisoare, Gigi Netoiu la 3 ani de inchisoare.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica , a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani de inchisoare si trei ani interzicere a unor drepturi, pentru inselacuine cu consecinte deosebit de grave in DOSARUL TRANSFERURILOR de fotbalisti.

Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost condamnat la trei ani de inchisoare si trei ani interzicere a unor drepturi, decizie cu suspendare timp de cinci ani.

Fostul actionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare si sase ani interzicere a unor drepturi.

Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat la opt ani de inchisoare cu executare.

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare.

Impresarul Victor Becali a fost condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi pentru sapte ani, pentru inselaciune.

AFLA MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST CAZ PE 24S.RO