Acasă Stirile zilei Copilotul care a prabusit avionul Germanwings era „roman”! Vezi cum s-a descoperit!

Copilotul care a prabusit avionul Germanwings era „roman”! Vezi cum s-a descoperit!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presa germana a scos la suprafata un detaliu incredibil despre copilotul Andreas Lubitz, cel care a prabusit avionul companiei Germanwings.

Se pare ca acesta avea origini romanesti. Intr-un articol aparut in ziarul german Donau Kurier se mentioneaza ca bunicii din partea mamei copilotului erau imigranti romani.

Se pare ca bunicul lui Andreas era medic pediatru si s-a mutat in Germania in anii ’70. Dupa ce a participat la o conferinta pe teme de medicina, acesta a primit o oferta de munca din partea unui spital. Atunci s-a mutat impreuna cu nevasta lui, care era profesoara, in Neuburger, unde au locuit pana recent, cand s-au mutat in Montabaur, pentru a fi mai aproape de fiica lor, mama copilotului Andreas Lubitz.

Andreas Lubitz, copilotul care a luat cele 149 de vieti de la bordul Germanwings, avea un psihic fragil, au conchis procurorii francezi. In ciuda testelor psihologice care confirmau ca e apt de zbor, tanarul de 28 de ani trecea printr-o criza amoroasa, dupa ce il parasise femeia cu care urma sa se insoare.

Sursa: libertatea.ro

Citeste caplimpede