In anul 1974, un fenomen care depaseste realitatea a fost descoperit in China. Este vorba despre copii super dotati din punct de vedere psihic.

Unul dintre acesti copii a fost legat la ochi si putea sa vada cu urechile, nasul,gura, limba. Cazurile de copii supra dotati a trezit interesul cercetatorilor occidentali care au mers in China pentru a studia fenomenul. Ei au ales o carte la intamplare si au pus pe unul dintre copii, care era legat la ochi sa citeasca. Copilul a citit perfect textul din pagina indicata.

Cativa ani mai tarziu, peste 1000 de copii, cu aceleasi capacitati au fost descoperiti in Mexic.  Celebra revista Nature sustinea ca aceste mutatii genetice au ajuns si in Mexic. O tanara din Mexic a fost invitata in Denver, unde in fata unui auditoriu numeros a dat un adevarat spectacol.

Ea a fost legata la ochi si cu ajutorul picioarelor si al mainilor a putut vedea si descrie, ceea ce i se prezenta. I-au fost prezentate fotografii pe care tanara le-a descris cu multa rigoare si in plus, a dat informatii despre locul si anul in care au fost facute fotografiile.

Ea a facut o ampla prezentare la persoana fotografului, cum era imbracata, la ceea ce gandeau cei din poze in momentul fotografierii.

Un alt experiment a avut ca subiect o fetita de sase ani. Fiecare spectator a primit un boboc de trandafir. La un semn pe care fetita l-a facut, toti bobocii de trandafir s-au desfacut, transformandu-se in superbi trandafiri.

Un alt experiment l-a avut ca protagonist pe un copil chinez. Pe o masa a fost asezat un flacon cu vitamine. Flaconul era inchis ermetic, astfel incat numai prin spargere s-ar fi putut extrage medicamentele.

Dupa ce a privit intens flaconul, pastilele s-au dematerializat, flaconul ramanand gol. Dupa cateva secunde, pastilele s-au materializat, aparand pe masa, langa flacon, scrie efemeride.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.