Acasă Politic Continua DEZERTARILE din PDL! Liderul filialei Gorj a democrat-liberalilor a trecut la...

Continua DEZERTARILE din PDL! Liderul filialei Gorj a democrat-liberalilor a trecut la PNL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele organizatiei judetene a PDL Gorj, deputatul Ion Cupa, s-a inscris in PNL.

Ion Cupa a explicat, intr-o conferinta de presa comuna, ca a luat decizia de a trece la PNL in urma neintelegerilor aparute in filiala PDL Gorj dupa Conventia Nationala Extraordinara a democrat-liberalilor de la sfarsitul lunii trecute.

El a adaugat ca “imaginea salii” in care s-a desfasurat Conventia i s-a parut “dezolanta”, ca actuala conducere a PDL nu poate continua reformarea partidului si ca, personal, s-a “saturat de scandaluri”.

De asemenea, deputatul a precizat ca a considerat ca drumul in PDL Gorj s-a inchis din cauza scandalurilor artificiale, nemaiexistand obiective in interiorul partidului si si-a cerut scuze fata de oamenii care si-au pus sperante in el, adaugand ca nu poate sa creeze un proiect pentru ca nu are cu cine, mentionand ca oamenii nu au viziuni.

“Pentru mine, ieri a fost o zi foarte importanta, cand am luat decizia la Bucuresti, ar trebui sa motivez de ce fac gestul acesta. In primul rand, sunt doua componente majore, odata, componenta centrala a partidului, eu am venit cu inima deschisa si cu credinta ca pot sa fac treaba. Alegerile interne de la nivel central au afectat major organizatia de la Gorj. Imaginea de
Via: Circul Politic  

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos