Acasă Stirile zilei Compania MALAYSIA AIRLINES ar putea sa-si schimbe NUMELE dupa cele doua TRAGEDII:...

Compania MALAYSIA AIRLINES ar putea sa-si schimbe NUMELE dupa cele doua TRAGEDII: Zborurile MH370 si MH17!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Guvernul de la Kuala Lumpur nu exclude, ba chiar a luat in calcul posibilitatea schimbarii numelui companiei Malaysia Airlines, dupa cele doua tragedii din 2014, disparitia zborului MH370, respectiv prabusirea MH17 in estul Ucrainei.

Duminica, Malaysia Airlines a anuntat ca revizuirea de catre Guvernul de la Kuala Lumpur a viitorului companiei va fi accelerata dupa prabusirea zborului MH17 cu 298 de persoane la bord, in Ucraina, dar a refuzat sa comenteze in legatura cu ce va contine aceasta.

Disparitia zborului MH370 cu 239 de persoane la bord in timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur la Beijing a avut un impact negativ asupra vanzarii de bilete, iar compania ar putea sa se confrunte cu o situatie similara dupa tragedia din Ucraina.

Potrivit unei surse apropiate de Malaysia Airlines, Guvernul ar avea in vedere schimbarea numelui companiei fondate in 1947, dar nicio decizie nu a fost luata pentru moment. O alta persoana familiara cu situatia a avertizat ca schimbarea numelui ar putea sa nu fie chiar atat de simpla, deoarece economia Malaeziei este construita partial pe turism, iar in acest context este important pentru compania aeriana sa poarte numele tarii.

Sursa: mediafax.ro