Cap Limpede

World

Coincidente made in Rusia! Al treilea medic rus care s-a plans de lipsa echipamentelor de protectie a cazut de la fereastra spitalului!

Inca un medic rus a cazut, sambata, de la fereastra spitalului dupa ce s-a plans de lipsa echipamentelor de protectie si ca a fost obligat sa lucreze, desi a fost depistat cu coronavirus. Doua doctorite care au reclamat lipsa echipamentelor medicale au murit, dupa ce au cazut de la ferestre.

Medicul Alexander sulepov, 37 de ani, se lupta acum pentru viata sa, fiind in stare grava, cu rani la cap. El a cazut de la etajul 2 al spitalului Novousmanskaya.

Inainte el a postat un videoclip in care a sustinut ca a fost fortat sa lucreze, in ciuda faptul ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19, noteaza Daily Mail. El si colegii sai au avertizat, de asemenea, despre lipsa echipamentelor de protectie in orasul Voronej. Mai tarziu, intins pe un pat de spital, doctorul sulepov a realizat un al doilea videoclip pentru a retracta afirmatiile facute, pe fondul suspiciunilor ca ar fi fost presat sa faca acest lucru.

Cu o zi mai devreme, sulepov a fost chemat la Politie, fiind acuzat ca raspandeste informatii false. Sefii spitalului au sustinut ca afirmatiile lui sulepov nu sunt adevarate.

Recent, doua doctorite din Rusia au murit dupa ce au cazut de la ferestrele spitalului, dupa ce le-au reprosat superiorilor lipsa echipamentelor de protectie pentru tratarea pacientilor infectati cu coronavirus. Natalya Lebedeva, 48 de ani, a decedat dupa ce a cazut de la etajul 6 al unui spital din Moscova. Yelena Nepomnyashchaya, 47 de ani, mama a doi copii, a murit dupa ce a cazut de la mare inaltime pe fereastra spitalului din Krasnoyarsk.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-105320").on("click", function(){ $(".com-click-id-105320").show(); $(".disqus-thread-105320").show(); $(".com-but-105320").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});