Acasă Life Dezvoltare Personala Codul Numeric Personal spune mai mult decat crezi despre tine! Vezi ce...

Codul Numeric Personal spune mai mult decat crezi despre tine! Vezi ce indica numerele care se repeta!

 

Fiecare dintre noi ne identificam cu un cod numeric personal sau CNP-ul cum este prescurtat, care este un cod de 13 cifre.

Sistemul a fost introdus pe 2 martie 1978. Primele sapte cifre reprezinta datele tale de identificare, iar urmatoarele 6 sunt cifre unice, dupa modelul SAALLZZJJNNNC.

Numerologia arata ca daca se repeta o anumita cifra, exista o anumita semnificatie.

Daca se repeta cifra 1 inseamna ca ai spirit de conducator, esti independent si original. Defectul tau principal este egoismul.
Daca se repeta cifra 2 inseamna ca esti genul de om care stie sa coopereze, care vrea sa medieze si care respecta pe toata lumea. Defectul tau principal este sensibilitatea.
Daca se repeta cifra 3 inseamna ca esti un bun comunicator si ai multa creativitate. Sociabil din fire reusesti sa te bucuri de orice moment din viata. Defectul tau principal este nepasarea.
Daca se repeta cifra 4 inseamna ca esti o persoana pe care te poti baza, o persoana muncitoare si corecta. Defectul tau principal este dointa de razbunare.
Daca se repeta cifra 5 inseamna ca esti o persoana care iubeste aventura, care comunica excelent si care iubeste viata. Defectul tau principal este imaturitatea.
Daca se repeta cifra 6 inseamna ca esti o persoana familista si responsabila. Echilibrul iti caracterizeaza viata. Defectul tau principal este ca te crezi salvatorul lumii.
Daca se repeta cifra 7 inseamna ca esti o persoana inteleapta ce cauta si invete lucruri noi in fiecare zi. Defectul tau principal este egoismul.
Daca se repeta cifra 8 inseamna ca esti o persoana care are capacitatea de a aduna avere, bogatii, de a conduce o afacere. Defectul tau principal este lacomia.

Sursa: Antena3