COD PORTOCALIU de NINSORI si VISCOL: Autostrada Bucuresti – Pitesti a fost inchisa! Zboruri si trenuri anulate! Vezi toate masurile

Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti a fost inchisa, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane, iar mai multe zboruri si trenuri au fost amanate din pricina viscolului.

Soferilor li se recomanda ca, in cazul in care calatoriile cu automobilul nu sunt absolut necesare, sa nu porneasca la drum. Daca insa deplasarile nu pot fi amanate, o conditie obligatorie pentru a le efectua este echiparea corespunzatoare a autovehiculelor pentru circulatia in conditii de iarna (anvelope specifice sezonului, lanturi antiderapante, lopata, saculet cu nisip, rezerva de combustibil, sistem de climatizare – dezaburire functional etc.).

De asemenea, conducatorii auto sunt sfatuiti ca inaintea inceperii deplasarii sa se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmeaza sa il parcurga si situatia meteorologica prognozata.

Click pe aceeasi tema:  Se intoarce vremea urata! Vezi prognoza meteo pentru perioada 19 ianuarie - 1 februarie!

Trei trenuri de calatori au fost anulate

Trei trenuri de calatori care circulau intre Bucuresti Obor si Constanta, respectiv intre Bucuresti Obor siFetesti, au fost anulate, din cauza viscolului, fiind introduse totodata limitari de viteza de 50 km/h pe unele sectoare de cale ferata, potrivit unui comunicat al CFR Calatori.

Trenurile R 8012 si 8014 care circula in relatia FetestiBucuresti Obor au fost anulate pe sectia CiulnitaBucuresti Obor, iar trenul 8011 care circula in relatia Bucuresti OborConstanta a fost anulat pe intreaga relatie.

Click pe aceeasi tema:  TOP 10 Cele mai proaste sfaturi pentru prima intalnire! Varianta pentru femei!

Totodata, din cauza ninsorii viscolite, au fost introduse limitari de viteza de 50km/h pe relatiile Chitila- Peris si CrivinaBrazi, iar pe sectia de circulatie Bucuresti BaneasaLehliuFetesti trenurile sunt tractate cu locomotiva Diesel.

Calatorii care aveau bilete pentru trenurile Regio anulate vor fi preluati de trenurile Interregio aflate in graficul de circulatie, mai informeaza CFR Calatori.

Citeste pe StireaZilei.com!

spre