COD PORTOCALIU de ninsori in Capitala si 10 judete! COD GALBEN in 16 judete! Vezi HARTA zonelor afectate! | Cap Limpede

COD PORTOCALIU de ninsori in Capitala si 10 judete! COD GALBEN in 16 judete! Vezi HARTA zonelor afectate!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Avertizare de COD PORTOCALIU de ninsori in Capitala si zece judete din sudul tarii vor fi, de vineri, ora 18.00, pana duminica, la ora 18.00, alte 16 judete fiind avertizate cu cod galben.

Potrivit avertizarii cod portocaliu transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, incepand de vineri seara, ninsorile vor fi abundente in cea mai mare parte a Olteniei (judetele Mehedinti, Gorj, Dolj si Valcea), unde stratul de zapada va depasi local 30 – 40 de centimetri, iar vantul va sufla cu peste 70 de kilometri pe ora, viscolind si troienind zapada.

In cursul zilei de sambata si in noaptea de sambata spre duminica, viscolul se va intensifica in Muntenia, iar in judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila si Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, temporar vor fi rafale ale vantului de peste 75 – 80 de kilometri pe ora, va ninge abundent, iar ninsoarea va fi puternic viscolita.

Loading...

Citeste pe StireaZilei.com!

COD PORTOCALIU de ninsori in Capitala si 10 judete! COD GALBEN in 16 judete! Vezi HARTA zonelor afectate! was last modified: ianuarie 24th, 2014 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close