Cod galben de vant si ninsoare! Vezi zonele afectate! – Cap Limpede

Cod galben de vant si ninsoare! Vezi zonele afectate!

Meteorologii au emis, duminica dimineata, mai multe noi atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic si ninsoare, valabile in urmatoarele ore, in zona de munte a judetelor Caras-Severin, Buzau, Prahova, Arges si Dambovita.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pana la ora 14:00, in zona de munte a judetului Caras-Severin, la la peste 1.700 metri altitudine se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor atinge si depasi viteze de 80-90 km/h, iar izolat ninsoare.

Click pe aceeasi tema:  Au gasit un tanc ingropat in pamant! Ce era inauntru dupa zeci de ani este FANTASTIC!

De asemenea, pana la ora 13:00, in judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, se vor semnala intensificari ale vantului cu viteze de peste 70 km/h, iar la peste 1.700 de metri rafalele vor depasi 80 – 90 km/h. In aceste zone, temporar va fi ninsoare slaba viscolita.

Pana la ora 11:25, zona de campie a judetului Satu Mare se afla sub Cod galben de polei, iar in judetul Mehedinti, pana la ora 11:00, se vor semnala intensificari ale vantului ce vor depasi la rafala 55-60 km/h.

Click pe aceeasi tema:  Medicamentul revolutionar care trateaza cu succes 80% din cazurile de leucemie!

Atentionarile de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, mentioneaza ANM. AGERPRES

spre