COD GALBEN de NINSORI in 18 judete! Vezi HARTA judetelor afectate! | Cap Limpede

COD GALBEN de NINSORI in 18 judete! Vezi HARTA judetelor afectate!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare COD GALBEN de ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, ninsori la munte, in intervalul 30 ianuarie 2015, ora 17.00 – 31 ianuarie 2015, ora 10.00.

Precipitatiile vor cuprinde cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile vestice si nord-vestice, cantitatile de apa vor fi in jur de 15 l/mp si izolat, in Carpatii Occidentali, Carpatii Meridionali si in Subcarpatii Getici peste 35 – 40 l/mp. Vor fi ploi, iar in zonele de munte, treptat vor predomina ninsorile si se va depune strat consistent de zapada.

Precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare se vor semnala, in dimineata zilei de 31 ianuarie, local si in nord-vestul si centrul teritoriului. Vantul va prezenta intensificari in toata tara, cu viteze mai mari in Banat, Crisana, sudul Transilvaniei si in Dobrogea, unde la rafala se vor depasi 70 km/h. La munte, vantul va sufla tare, cu peste 90 de km/h, temporar viscolind zapada.

In regiunile vestice, pe litoral, precum si in zonele de munte vantul se va intensifica treptat din prima parte a zilei de vineri 30 ianuarie.

NINSORICOD GALBEN de NINSORI in 18 judete! Vezi HARTA judetelor afectate!2

Sursa: rtv.net

Loading...

Citeste caplimpede

COD GALBEN de NINSORI in 18 judete! Vezi HARTA judetelor afectate! was last modified: ianuarie 30th, 2015 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close