Acasă Utile Jobs Coca-Cola HBC Romania face angajari in toata tara! Vezi lista posturilor vacante

Coca-Cola HBC Romania face angajari in toata tara! Vezi lista posturilor vacante

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Coca-Cola HBC Romania face angajari in toata tara. Bucuresti, Ploiesti, Cluj si Craiova sunt cateva orase in care compania Coca-Cola HBC Romania face recrutari in aceasta perioada.

Lista pozitiilor disponibile in aceasta perioada la Coca-Cola:

Pozitie deschisa la Coca-Cola in Craiova, Arad si Bacau: agent de vanzari.

Te califici pentru acest post daca ai absolvit studii superioare in domeniul afacerilor, ai minimum un an experienta in vanzari si ai permis de conducere categoria B. Pentru informatii suplimentare intrati aici.

Post vacant: regional sales assistant la Coca-Cola la Cluj.

Daca esti in an terminal sau ai abolvit o facultate, ai experienta relevanta in domeniu, stii sa operezi in Excel, Power Point, Word, Access, stii sa lucrezi in SAP, ai cunostinte avansate de limba engleza, atunci ai sanse mari sa intri in vizorul angajatorilor pentru acest post.

Pozitie vacanta: operator linie la Coca-Cola la Ploiesti.

Sunt avantajati la angajare candidatii care au absolvit o facultate cu profil tehnic si care au cel putin un an in experienta in productie sau in industria alimentara.

Post vacant: mecanic la Coca-Cola la Timisoara.

Te califici pentru acest post daca ai absolvit studii medii in domeniul tehnic, daca ai minimum un an experienta intr-un post similar in industria alimentara, daca ai cunostinte medii de limba engleza si de operare PC. Sunt preferati la angajare candidatii care au absolvit studii superioare tehnice si care au autorizatie de fochist ISCIR.

Pozitie deschisa: production team leader la Coca-Cola la Ploiesti.

Daca ai absolvit studii superioare in domeniul tehnic, ai cel putin 2 ani experienta in productie sau in industria alimentara, ai cunostinte medii de limba engleza si de lucru in Office, atunci esti eligibil pentru acest post.

Post vacant: finance commercial analyst la Coca-Cola in Bucuresti.

Candidatul potrivit pentru acest post trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa fie absolvent de facultate, sa aiba minimum 2 ani experienta in FMCG, sa vorbeasca fluent limba engleza, sa aiba cunostinte solide de Office si sa stie sa opereze in SAP.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos