Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ca circulatia este intrerupta pe patru sectoare de drumuri nationale si autostrazi, din cauza ninsorii si a viscolului.

Drumuri pe care circulatia este intrerupta: A1 Arad-Timisoara (km 503+650 – km 535+850), DN 6 – Biled-Sannicolau (km 584+000 – km 617+295), DN 59C – Jimbolia-Sannicolau Mare (km 0+000 – km 41+073) si DN 1A, Cheia-Brasov, a anuntat duminica Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Pe sectorul DN 1A, Cheia – limita judetului Brasov, autoutilajele actioneaza in vederea degajarii partii carosabile de zapada adusa de avalanse, dar pe celelalte sectoare de drumuri se asteapta ca vantul sa inceteze pentru a declansarea actiunii de deszapezire.

In ceea ce priveste reteaua de drumuri nationale din partea de Sud-Vest, Vest si Nord a tarii, exista drumuri la ses acoperite cu un strat de cel mult 1-2 cm de zapada si la munte sunt acoperite cu un strat maxim de 3-5 cm de zapada pe care se actioneaza cu utilaje si material antiderapant.

CNADNR precizeaza ca, incepand cu ora 13.00, a fost deschis traficul pe DN 1, sectorul Brasov – Predeal, pentru toate categoriile de vehicule.

In intervalul orar 5.30 – 12.00, s-a actionat cu un numar de 715 autoutilaje si s-au raspandit 4.954 tone de material antiderapant.

Vama Nadlac si Vama Cenad continua sa fie inchise de catre autoritatile ungare.

Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.