Acasă Politic Clotilde Armand mesaj catre Nicusor Dan: Nu ne lasam INTIMIDATI / VIDEO

Clotilde Armand mesaj catre Nicusor Dan: Nu ne lasam INTIMIDATI / VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sotul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, in urma acuzatiilor conform carora ”echipa de comunicare/campanie” a USR ar fi asociat imaginea formatiunii cu activistii LGBT si cu Soros.

Clotilde Armand a spus, la Cluj-Napoca, referitor la decizia luata de colegii sai, ca ”iau mereu decizii gresite cand nu sunt cu ei”. Revenita la Bucuresti, Armand a filmat un clip cu sotul ei in care-l face praf pe Nicusor Dan, chiar daca nu ii da numele. Ea spune ca nu se vor lasa intimidati.
„Inainte de toate vreau sa spun ca suntem o familie unita, care nu se lasa afectata, intimidata de nicio greutate intalnita pe drum.”, a spus Clotilde Armand.

Sergiu Moroianu le-a multumit celor care si-au exprimat simpatia fata de el. „Vreau sa stiti ca in intreaga mea activitate de pana acum am sprijinit scopul si interesul USR. Am sprijinit cauza pentru care el a fost creat”, spune acesta.

Clotilde Armand: „Este o neintelegere, nu am putut sa discutam cu colegii nostri, s-au grabit foarte tare. Eu eram la Cluj, Sergiu nu a putut sa discute pur si simplu, avea alte lucruri mai importante de facut, pentru ca viata noastra de familie ramane o prioritate. Sper ca vom avea ocazia sa discutam. Tu esti matematician, esti obisnuit sa rezolvi probleme si vom rezolva si problema aceasta.”

Clipul se termina in hohote de ras.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos