Acasă World Ciuperca miraculoasa din Tibet care te vindeca de cancer!

Ciuperca miraculoasa din Tibet care te vindeca de cancer!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In anul 1938, la granita dintre Tibet si China au fost descoperite in interiorul unei pesteri 138 de schelete de dimensiuni mici, cu cranii mari si membre mici si fragile.

Ceea ce este si mai misterios a fost descoperirea unor discuri numite Dropia, chiar la intrarea in aceasta pestera.

Discurile aveau un diametru de 30 de centimetri si in interior orificii de 20 de milimetri. Discurile prezentau mici hieroglife stilizate si atunci cand erau atinse de un impuls electromagnetic emiteau sunete.

Zgomotul produs era amplificat de ecoul pesterii si putea fi un mesaj catre o alta lume, o alta civilizatie. Tibetul si-a pastrat intacte misterelor si datorita faptului ca este o zona greu accesibila formata din munti cu inaltimi de peste 8000 de metri, vai adanci si inguste, iar tibetanii stiu sa-si pastreze secretele si traditiile.

Tibetul este situat pe unul din vechile scuturi precambriene ale Terrei. in anul 2002, cercetatorii americani au facut o alta descoperire de exceptie. Chiar langa izvorul raului Yangtze au fost descoperite mai multe tevi care ieseau din stanca muntelui. 8% din materialul din care erau confectionate este de origine necunoscuta.

O alta intamplare plina de mister s-a petrecut in anul 1887, atunci cand cercetatorul rus Nicholas Notovich a ajuns in Tibet si a facut o descoperire de exceptie.

Ne referim la texte vechi de mii de ani in care era descris un anume Issa, un om alb foarte intelept care sustinea ca s-a nascut dintr-o fecioara. Issa a stat o lunga perioada pe langa calugarii tibetani de la care a invatat multe secrete.

Multi cercetatori considera ca ar putea fi vorba despre Iisus, mai ales ca, in viata sa de 33 de ani exista o lunga perioada despre care se cunosc foarte putine lucruri.

Un alt mister al Tibetului este legat de o ciuperca miraculoasa care paralizeaza larva unui fluture. Ciuperca este utilizata de tibetani pentru vindecarea unor boli si chiar a cancerului.

Are un echilibru excelent de yin si yang pentru ca este si planta si animal si calda si rece. Ea patrunde in plamani si rinichi, vindecand cele mai grave boli.

Un kilogram de astfel de ciuperci poate ajunge si la 15000 de euro, pretul fiind dat de marimea larvei, arata efemeride.