Citeste deznodamantul calatoriei tale prin viata! O multime de lucruri nebanuite te asteapta!

Raw Life and Style

Cu mult timp in urma traia un imparat care, intr-una din zile, ii spuse calaretului sau:

– Incaleca-ti calul! Strabate calare cat mai mult pamant. Cand nu mai poti, opreste-te iar rasplata iti va fi intreaga suprafata pe care vei reusi sa o acoperi.

Sigur pe sine si indraznet, calaretul a pornit la drum si a alergat cat de iute a putut ca sa poata sa acopere cat mai mult pamant. A tinut-o asa zi si noapte iar cand obosea sau ii era foame nu se oprea deloc deoarece vroia sa acopere foarte mult pamant.

A ajuns la un punct cand a acoperit o suprafata substantiala de pamant insa, oboseala si foametea l-au strapus lasandu-l fara pic de vlaga. Apoi s-a intrebat: “De ce m-am fortat atat de mult sa acopar o suprafata atat de mare de pamant? Acum sunt pe moarte si am nevoie doar de un petec de pamant unde sa ma ingrop!”

Click pe aceeasi tema:  MOARTEA poate fi prevestita! Care este SEMNUL pe care il simti cu CINCI ani inainte!

Morala

Povestioara aceasta este foarte similara cu cea a calatoriei vietii noastre.

Ne fortam in fiecare zi atat de mult si de tare pentru a face bani si pentru a castiga putere sau recunostinta. Neglijam, din pacate, sanatatea noastra, timpul pe care ar trebui sa-l acordam familiei noastre, sa ne dedicam hobby-urilor pe care le avem si, de asemenea, sa apreciem si frumusetiile meleagurilor din jurul nostru. Intr-o zi, cand ne vom uita in urma ne vom da seama ca nu avem nevoie de chiar atatea lucruri si atunci nu vom mai fi capabili sa intoarcem timpul inapoi pentru a recupera ceea ce am pierdut.

Click pe aceeasi tema:  Aura corpului omenesc si semnificatia culorilor acesteia!

Viata nu este legata doar de a face bani si de a castiga putere. Cu siguranta viata nu inseamna numai munca! Munca este necesara doar pentru a ne bucura de frumusetiile si placerile vietii. Trebuie sa existe o balanta intre: munca si joaca, familie si timpul personal. Trebuie sa te decizi cum sa ti echilibrezi viata ca sa iti fie cat mai bine. Defineste-ti prioritatiile, da-ti seama daca esti capabil/a sa faci compromisuri iar unele decizii lasa-le sa fie luate pe baza instinctelor.

Fericirea este intentia si scopul vietii, este intregul tel al existentei umane. Si atunci, ia-o mai usor, fa ceea ce-ti doresti sa faci si apreciaza fiecare zi. Viata este fragila, viata este scurta. Traieste un stil de viata echilibrat si bucura-te la maxim!

spre