Acasă Life Dezvoltare Personala Citatul celui mai celebru boxer iti va schimba optica de viata!

Citatul celui mai celebru boxer iti va schimba optica de viata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Obisnuim sa parcurgem tot felul de citate celebre, sa citim o carte de filozofie sau sa urmarim un film cu puternic impact asupra sensului propriei vieti.

Am extras la intamplare o expresie care mi s-a parut pe cat de inedita, pe atat de interesanta: ”Toata lumea are un plan, pana la primul pumn primit in gura”.

Sa nu credeti ca vorbele au fost rostite de un renumit maestro al gandirii. Nu, Mike Tyson, pugilistul american, le-a pronuntat si consider ca transmit un mesaj adevarat si revelator.

Intr-adevar, toata lumea isi construieste un anume plan in viata, cu credinta ca-l poate urma usor, cu vant din pupa, pana cand, brusc, prima problema (o boala, despartirea de cineva drag, nereusita la un examen important) isi face simtita prezenta si odata cu ea tristetea, indoielile, temerile.

Insa, drumul fiecaruia dintre noi este foarte bine trasat, iar ceea ce ar trebui sa facem este sa ne revizuim planul, luand aminte si de aceasta prima lovitura, ca sa putem avansa, in pofida neajunsurilor intamplate.

Desigur, nu este o expresie ce ne poate schimba viata, ci mai curand o invitatie dincolo de gandire, dar izvorata din realitate. Simpla ei lecturare ar putea avea efectul scontat. In prezent si viitor.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUn laureat Nobel dezvaluie secretul tineretii! Te arata cu 10-15 ani mai tanar!
Articolul următorBei apa imediat ce ai terminat de mancat? Vezi ce se intampla in corpul tau!