“Sa nu iti fie rusine de o cicatrice. Pur si simplu inseamna ca ai fost mai puternic decat orice a incercat sa te raneasca.” – Necunoscut

Inima franta. Nu am simtit nimic mai chinuitor decat asta. A trecut doar un an de la prima mea experienta de acest tip si, in cele din urma, dupa durere si lacrimi pot spune ca am inceput sa merg mai departe. Pierderea iubirii pe care o credeam adevarata te poate face sa te simti spulberat. Nu conteaza cat de independent crezi ca esti si cate lucruri pozitive cred altii despre tine s-ar putea sa simti ca mai bine de jumatate din lucruri au disparut.

Asta e ceea ce am simtit. In primele saptamani de la despartire abia ma puteam ridica din pat. Imi petreceam timpul plangand si incercand sa ma afund in durere fara niciun gand, insa, de a o scoate.

Am inceput, la un moment dat, sa ma gandesc la mine ca la o persoana increzatoare care o ia de la capat, insa o singura lovitura de acest tip e indeajuns de puternica incat sa ma darame.

Asadar, in primele saptamani dupa aceasta pierdere veti plange, veti fi tristi si veti simti multa durere. Cel mai bun sfat este sa incercati sa treceti mai departe pentru ca nu puteti face nimic in privinta asta. Niciun sfat al vreunui frate sau prieten nu conteaza pentru voi. Oricum veti face ca voi si nu veti tine cont de el.

Incepi sa iesi in oras, sa te distrezi cu prietenii, sa te bucuri de fiecare moment al vietii si sa razi mult. La un moment dat vei simti din ce in ce mai putina durere. Fereste-te, insa, de momentele care iti aduc aminte de trecut. Pentru ca te vei intoarce in timp si iti vor provoca durere. Observa frumusetea si laturile pozitive a lucrurilor din jurul tau.

La un moment dat va trebui sa mergeti inainte. Acum este momentul. Totodata este o provocare si pentru voi. Acceptarea unei intalniri cu o alta persoana este un pas mare pe drumul revenirii. Veti observa ca reincepeti sa va bucurati de lucrurile pe care credeati ca le-ati pierdut in momentul despartirii. Desigur, nu toate. Insa cateva dintre ele au reaparut. Iar viata mea a luat-o de la capat.

Sursa: Tiny Buddha

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.